pinterest
Een BODEGA43 Wijnklimaatkast voegt stijl en elegantie toe aan uw woning

Een BODEGA43 Wijnklimaatkast voegt stijl en elegantie toe aan uw woning

Afbeelding

Wanneer u uw volgende huis bouwt of uw huidige huis verbouwd, is dat een perfect moment om na te denken over het installeren van designer elementen zoals een ingebouwde wijnklimaatkast. Ingebouwde high-end apparaten zoals een wijnklimaatkast voegen stijl en elegantie toe aan elk huis en brengen het naar de volgende stap in luxe.

Verhoog uw woningwaarde

Een ingebouwde wijnkoelkast zal uw waarde van uw woning met een vergelijkbaar bedrag of meer verhogen. Het is meestal meer omdat ze als luxe apparaten worden beschouwd en hun aanwezigheid duidt op een goed leven.

Het impliceert dat u zich vermaakt en plezier heeft in uw woning. Mensen hebben gelukkige en stijlvolle associaties met wijnopslag. U bent gereed voor een feestje of uitnodiging van vrienden of familie. 

U kunt een ingebouwde wijnkoeler in uw keuken of eetkamer plaatsen en daarmee de inruilwaarde van uw huis zien toenemen aangezien uw woning extra’s te bieden heeft. Een keukenspecialist zal u een keuken verkopen maar een wijnklimaatkast zal hier niet onderdeel van zijn. Maak dit alsnog mogelijk door hier zelf mee aan de slag te gaan en uw keuken of andere ruimte te optimaliseren.

Geschikt voor iedere ruimte

Er zijn tal van handige gadgets voor in de keuken, en hoewel wijnklimaatkasten kunnen worden toegevoegd aan een aparte bar of eetkamer, passen ze in de meeste keukens. Wanneer u uw keuken herontwerpt voor een make-over, of een nieuwe in een op maat gemaakte woning ontwerpt, zijn er een paar overwegingen waarmee u rekening moet houden.

Wijnklimaatkasten worden zoals een heuptas niet dagelijks gebruikt, dus het is niet aan te raden deze apparaten rond of bij de gootsteen te installeren aangezien deze omgeving vaak vies wordt. Een inbouw wijnklimaatkast past onder het aanrecht of kan in een bestaande kast geïnstalleerd worden. Als dat niet praktisch is, of als u een grotere eenheid nodig heeft, plaatst u deze in de muur op dezelfde manier als een normale koelkast is geïnstalleerd.

De ideale plek in de keuken voor uw wijnkoeler is aan het einde van het eiland of aan het einde van de keuken. Dat houdt het uit de weg maar toch toegankelijk.

Afbeelding

Als u uw wijnkoelkast in de eetkamer of in een aparte bar plaatst, is er in vele gevallen geen beperking wat betreft de locatie en grootte. De meeste mensen geven nog steeds de voorkeur aan een die onder de toonbank of het aanrecht past, als u veel entertainment heeft, kan een grote wijnklimaatkast niet alleen meer flessen bevatten, het kan op zichzelf een gespreksonderwerp worden. Het presenteert stijl en liefde voor de wijn wat u uiteindelijk ook zult proeven bij het drinken van de wijn. 

Meerdere wijnen in één apparaat

Wilt u verschillende wijnsoorten in één wijnklimaatkast bewaren dan is een wijnklimaatkast 2 zones wat voor u. Dankzij twee verschillende temperatuurzones in één apparaat kunt u zowel de witte als de rode wijnen in perfecte conditie houden.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen