pinterest
Elektrische raamdecoratie de trend van de toekomst

Elektrische raamdecoratie de trend van de toekomst

Raamdecoratie is een belangrijk onderwerp op het gebied van interieur en styling. Maar heb je al gehoord van elektrische raamdecoratie? Deze soort raamdecoratie kan je bijvoorbeeld bedienen met je stem, met een app op je telefoon en kan je aansluiten op verschillende slimme speakers en zonnesensoren. Er komen genoeg andere voordelen bij kijken. Dit is waarom elektrische raamdecoratie de nieuwe trend van de toekomst is.

Afbeelding

Het verschil

De elektrische zonwering is alweer een tijdje op de markt. Deze raamdecoratie kan je bijvoorbeeld met een afstandsbediening bedienen. Slimme zonwering geeft echter veel meer mogelijkheden. Met slimme rolgordijnen hoef je de rolgordijnen eigenlijk helemaal niet meer aan te raken. Ze zijn namelijk te bedienen met je stem via een slimme speaker, met een app op je telefoon of zelfs automatisch via een tijdschema.

Bediening via je telefoon

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon op zak. Elektrische gordijnen kun je daarom ook bedienen met je telefoon. Je download een app en via deze app kun je de gordijnen precies naar wens omhoog of naar beneden laten bewegen. Zo hoef je dus ook nooit meer te zoeken naar een afstandsbediening. Slimme rolgordijnen zijn ook hierom de elektrische zonwering van de toekomst omdat iedereen tegenwoordig wel een smartphone op zak heeft

Bediening met je stem

Slimme gordijnen kun je tegenwoordig bedienen met je stem. Nu hoor ik je al denken: ‘Hoe werkt dit dan?’ Deze smart gordijnen zijn te koppelen aan de meest bekende slimme speakers. Hierdoor kun je een vraag stellen aan je speaker, en de speaker geeft dan een signaal aan je elektrisch rolgordijn. Dit is heel praktisch als je bijvoorbeeld even je handen vol hebt.

{carrousel}

Bediening met een tijdschema

De raamdecoratie van de toekomst is in te stellen volgens een bepaald tijdschema. Je kunt via de app op je mobiele telefoon ook een schema instellen. Wil je bijvoorbeeld in de ochtend wakker worden van de zon in je ogen? Stel je raamdecoratie daarop in. Of wil je in de avond tijdens het eten meer privacy? Dan laat je de rolluiken ook automatisch naar beneden gaan.

Bedienen met de sterkte van de zon

Elektrische raambekleding is tegenwoordig zo geprogrammeerd dat ze in te stellen zijn op de kracht van de zon. Hoe werkt dit dan? Het gaat als volgt: De raambekleding koppel je met een sensor die de sterkte van de zon in de gaten houdt. Schijnt de zon te fel in je huis? Dan kunnen de gordijnen of luiken automatisch naar beneden gaan. Maar is het te donker? Dan gaan ze ook automatisch omhoog. Dit is ideaal als je geen omkijk wil hebben naar je raamdecoratie. En het is ten slotte ook nog eens milieuvriendelijk. Het licht hoeft een stuk minder aan en de warmte blijft goed binnen in de winter en de warmte blijft buiten in de zomer.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen