pinterest
Breng jouw woonwensen in vervulling

Breng jouw woonwensen in vervulling

Thuis is de belangrijkste plek voor veel mensen. Je brengt daar ook de meeste tijd door. Je thuis voelen begint op een plek waar jij je prettig voelt. Hierbij zijn het interieur en jouw wensen van groot belang. Laat jouw woonwensen daarom in vervulling gaan. Maar hoe doe je dat? We geven je een aantal tips. 

Het design

Het zoeken naar inspiratie en interieur ideeën voor de inrichting helpt je al een eind op weg bij het creëren van jouw droomhuis. Wat voor design of stijl vind je mooi? Houd je bijvoorbeeld van een stoer design? Een industriële woonstijl past daar goed bij. Of houd je bijvoorbeeld van robuust en een liefdevol design? Dan past een landelijke woonstijl daar weer goed bij. Heb je nog niet voor ogen welke woonstijl goed bij je past? Kare design kan je een goed eind op weg helpen met het vervullen van jouw woonwensen. 

Moodboard

Heb je al een aantal ideeën over het interieur van je huis, maar weet je nog niet precies welke stijl daarbij past? Een moodboard maken kan hierbij erg goed helpen. Verzamel zoveel mogelijk plaatjes en foto´s en maak er een moodboard van. Een belangrijk onderdeel van het interieur is ook de belichting. Ga je bijvoorbeeld voor een hanglamp, plafondlamp of een staande lamp? Alle drie kunnen ze de sfeer in je woning beïnvloeden. Met een design hanglamp kun je een groot oppervlak goed belichten. Daarnaast zijn hanglampen erg sfeervol en is er voor elke stijl wel een oplossing. 

Meubels

De aankleding van je woning met meubels is van groot belang om een sfeervolle plek te creëren. Een salontafel kan bijvoorbeeld voor meer sfeer zorgen in de woonkamer, omdat een salontafel een centrale plek inneemt in de woonkamer. De afgelopen tijd kiezen steeds meer mensen ervoor om de salontafel in te ruilen voor een bijzettafel. Bijzettafels zijn vaak een stuk kleiner en kunnen er gezelliger uitzien dan een salontafel. Doordat ze een stuk kleiner zijn, kun je er ook meerdere naast elkaar plaatsen. 

Woonaccessoires

Naast het plaatsen van meubels zijn woonaccessoires ook van groot belang voor het bepalen van de sfeer in je woning. Een aantal woonaccessoires die de afgelopen tijd weer erg in de smaak vallen zijn de retro vazen met droogbloemen er in. Ook feministische en abstracte kunst is momenteel erg trending. Het plaatsen van de juiste woonaccessoires kunnen je woonkamer helemaal afmaken. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen