pinterest
Compleet relaxen in een jacuzzi

Compleet relaxen in een jacuzzi

Afbeelding

Het is al bekend dat massage stress en angst vermindert, de slaapkwaliteit verbetert en alertheid bevordert. Hydrotherapie maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van water dat, samen met de uitgeoefende temperatuur en druk, een hele reeks positieve effecten op je lichaam heeft. Het zorgt bijvoorbeeld voor verbetering van je bloedstroom, ontspanning van je spieren en afvoer van gifstoffen door zweten. In de Klassieke Oudheid was de heilzame werking van warme baden al bekend. De oude Grieken gaven zich toen al over aan het ontspannende effect van warm, bruisend water op het lichaam. Deze uitwerking is in de loop ter tijd nader onderzocht en wetenschappelijk bewezen. Inmiddels is de jacuzzi volledig ingeburgerd en is men zelfs zover dat je in je eigen tuin een jacuzzi kunt plaatsen.

Verwen jezelf met een hydromassage

De jacuzzi hydromassage is een perfecte manier om jezelf te verwennen. Er is geen moment ander van de dag geschikter dan het tijdstip waarop je voor jezelf kiest en de jacuzzi instapt. Zorg voor jezelf en geniet van een unieke ervaring, individueel of met familieleden, herontdek de gebaren van een vergeten ritueel in de badkamer thuis of transformeer de spa in je eigen tuin tot een omgeving gewijd aan lichaamsverzorging, gezondheid en plezier.

Geniet van een gezondere uitstraling

Dankzij de jets kun je volop genieten van de comfortabele bubbels in de jacuzzi en de hydromassages. Maar om welke reden je de jacuzzi ook zou willen aanschaffen, je kunt je ongetwijfeld ontspannen in de wetenschap dat je jouw lichaam helpt om de energie die gedurende de dag verbruikt is terug te krijgen. Andere effecten waarvan je kunt profiteren zijn een betere circulatie en zuurstofvoorziening van de inwendige organen, drukvermindering, pijnstilling, een sterker immuunsysteem en een gezondere uitstraling.

Ga voor meer energie en positiviteit

Geniet van de ervaring van een jacuzzi hydromassage en je zult zien dat de gunstige effecten van regelmatig gebruik je humeur zullen beïnvloeden, zodat je je dag met energie en positiviteit tegemoet kunt treden. Een jacuzzi bij je thuis is een uitnodiging om ontspannende en aangename momenten te beleven. Met een hydromassage in een jacuzzi kun je al die druk op je spieren verlichten, waardoor je veel actiever kunt zijn.

Kom compleet tot rust in de jacuzzi

De hydromassage van de jacuzzi bevat zeezout om de energie van je spieren te herstellen. Een massage in de jacuzzi kun je ook vergezeld laten gaan met een korte sessie met aromatherapie en etherische oliën. Begin deze ervaring met een lichaamsmassage, waarbij je etherische oliën en aromatherapie aanbrengt om je spieren te helpen ontspannen voordat je gaat baden in de jacuzzi. Eén ding is zeker: je vergeet je dagelijkse bezigheden en komt compleet tot rust in de jacuzzi.

Heerlijk slapen na een massage!

Kies bijvoorbeeld voor een therapeutische druppelmassage met etherische oliën op de voetzolen en wervelkolom met nek- en rugmassage. Een reinigingsritueel voor de energetische reiniging van de voeten en een lichte meditatie om stress weg te nemen maken het ontspannings- en reinigingsproces compleet. De hydromassage van de jacuzzi heeft de exacte temperatuur en druk om je spieren te ontspannen en je hele lichaam een ​​aangenaam gevoel van welzijn te geven. Nu kun je heerlijk slapen om je energie maximaal op te laden!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen