pinterest
Een bekwaam slotenmaker Barendrecht

Een bekwaam slotenmaker Barendrecht

Ben je op zoek naar een slotenmaker dan wil je het liefst niet zomaar een bedrijf. Je wilt dan een slotenmaker die gecertificeerd is zodat je verzekerd bent van een vakkundig en betrouwbaar bedrijf en het liefst uit de buurt. Slotenmaker Barendrecht is een dergelijk bedrijf. Het biedt een vierentwintig uursservice, rekent geen voorrijdkosten, voert spoedreparaties direct uit en heeft sloten in allerlei maten en soorten op voorraad.

Afbeelding

Meer dan sloten

Dat is erg prettig wanneer je buiten staat en je sleutel is afgebroken of je sleutel ligt nog binnen. Het gebeurt iedereen wel eens. Slotenmaker Barendrecht biedt in dat geval snel uitkomst, maar een slotenmaker verhelpt niet alleen problemen met sloten als er iets met de sleutel is. Een slotenmaker doet ook meer dan de deuren en ramen beveiligen met bijvoorbeeld een anti inbraakstrip. Dit is een strip met haken die in elkaar grijpen wanneer het raam of de deur gesloten wordt waardoor er geen schroevendraaier of pasje meer tussen past.

Een gedegen preventieplan

Slotenmaker Barendrecht is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en werkt met bijna alle voorkomende merken hoewel ze natuurlijk hun voorkeur hebben in verband met de geboden veiligheid. De slotenmaker beveiligt bijvoorbeeld ook de hele woning, of het bedrijf aan de hand van een preventieplan dat samen met jou wordt opgesteld naar aanleiding van een bezoek. De zwakke maar ook sterke punten worden onderzocht.

Goed hang en sluitwerk

Het opnieuw afhangen van deuren en ramen en het onderhouden van sloten van schuifpuien behoren ook tot de service. Vooral de al wat oudere schuifpuien hebben regelmatig onderhoud nodig. Veel slotenmakers kunnen de eenvoudige klusjes wel uitvoeren maar wanneer er wat meer specialistisch onderhoud nodig is kunt u slotenmaker Barendrecht inschakelen. Zij hebben de expertise in huis om van uw schuifpui een inbraakveilige schuifpui te maken door het toevoegen van optilbeveiliging of het plaatsen van een schuifbalk met Politie Keurmerk of zelfs het vervangen van het cilinderslot door een slot met kerntrekbeveiliging. Onderhoud van het hang- en sluitwerk is belangrijk. Wanneer het openen en sluiten soepel loopt ontstaat er geen wrijving in het binnenwerk van de sloten en is de slijtage een stuk minder. Je sloten gaan langer mee.

Aanvullende service

Is er door inbraak, een ongelukje of andere reden een noodafdichting nodig dan verzorgt slotenmaker Barendrecht die voor je, zonder schade achteraf. Gaat het om een ruit dan wordt gelijk de maat opgenomen en geregeld dat er op korte termijn een nieuwe ruit geplaatst wordt. Slotenmaker Barendrecht levert dus ook aanvullende services waardoor het ongemak tot een minimum beperkt blijft.

Vaak is het goedkoper om tijdens een spoedreparatie gelijk de veiligheid te vergroten. Je hoeft namelijk niet het hang- en sluitwerk op de oude manier terug te laten plaatsen. Je kunt ook beslissen te kiezen voor een meer inbraakveilige variant of het extra pakket aan maatregelen zoals een deurspion of een camera maar ook een praktische tochtstrip of brievenbusbeveiliger behoren tot de mogelijkheden.

Slotenmaker Barendrecht is de slotenmaker waar je terecht kunt voor alles wat met de veiligheid van je huis of bedrijf te maken heeft. Je bent gegarandeerd van goede service, betrouwbaarheid en een snelle oplossing van je problemen. Een gecertificeerde slotenmaker waar je veilig op kunt vertrouwen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen