pinterest

De 4 meest unieke soorten meubels voor binnenshuis

Ben je op zoek iets origineels voor in je huis? Iets grappigs of iets unieks? Dan is deze blog perfect voor jou. Er zijn veel verschillende soorten meubels verkrijgbaar die jouw kamer helemaal opfleuren. Wij hebben de vier leukste categorieën die we konden vinden, voor jou op een rijtje gezet.

1.   Dierenprint

Meubels met een dierenprint brengen altijd iets unieks met zich mee. Je kunt hier in onderscheid maken tussen meubels die je puur alleen voor een grappige uitstraling kunt gebruiken of meubels die ook echt stijl toevoegen aan de rest van je interieur. Er bestaan bijvoorbeeld stoelen of banken met een papegaaien kleur. Je kunt je voorstellen dat deze meubels erg grappig en uniek zijn, maar niet perse erg mooi. Een tijger of zebra print kan daarentegen wel echt wat toevoegen aan je kamer. Match ze bijvoorbeeld met je tapijt of behang!

2.   Exotische landen

Er zijn veel unieke stijlen te halen uit andere landen met andere culturen. Hoe verder je van Nederland vandaan gaat, hoe diverser het aanbod wordt. Kijk bijvoorbeeld eens naar meubels in Azië. Deze bijzondere meubels zijn vaak gemaakt in rode en gouden kleuren in een uniek design. Maar niet alleen meubels uit Azië zijn bijzonder. Kijk ook eens naar Afrika of Zuid-Amerika elk land heeft meubels met unieke kenmerken.

3.   Hele felle kleuren

De 4 meest unieke soorten meubels voor binnenshuis #interieur #kleur

Eigenlijk spreekt het voor zich maar ook hele felle kleuren zijn een unieke manier op je kamers op te fleuren. Bekijk bijvoorbeeld eens nachtkastjes of bijzondere kledingkasten in fel geel of groen. Je kunt ook unieke combinaties maken met rood of oranje. Waarschijnlijk wil je deze combinaties niet in je woonkamer hebben, maar het is super leuk om te doen in een kinderkamer!

4.   Meubels van voertuigen

Waarschijnlijk zijn dit de grappigste meubels om te plaatsen in een kinderkamer. Elk kind slaapt toch het liefste in een raceauto of tractor bed? Maar niet alleen in kinderkamers zijn deze meubels populair. Vaak worden voorkanten van autos of vliegtuigstoelen gebruikt als design voor in huis. Het geeft een bijzondere uitstraling aan je kamer!

Hopelijk kun je met deze unieke ideeën jouw slaapkamer helemaal naar je eigen wens inrichten. Ben je op zoek naar andere tips of ideeën? Check dan deze blog voor meer inspiratie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen