pinterest

Maak je woonkamer klaar voor de feestdagen: 5 tips!

Nog even wachten en dan breekt voor veel mensen weer één van de mooiste periodes van het jaar aan: de feestdagen. Ben je op zoek naar wooninspiratie om je huis hier op te laten aansluiten? Wij geven je vijf tips hoe je dit aanpakt!

Maak je interieur klaar voor de feestdagen. 5 tips #wooninspiratie

Tip 1: Kies voor kleur

In deze koude winterperiode zit je waarschijnlijk veel binnen, niets beter dus dan een gezellig sfeervolle inrichting waarin je je helemaal thuis voelt. Kleuren die je veel terug ziet tijdens de feestdagen zijn rood en groen, maar goud en zwart passen ook erg goed binnen deze periode.

Tip 2: Lekker nestelen

Omdat je veel binnen bent kruip je het liefst lekker op de bank, een rustig avondje televisie kijken. Haal zachte stoffen in huis, zo nestel je je heerlijk in de kussentjes en dekens!

Tip 3: Niet in het donker

Verlichting zorgt voor erg veel sfeer. Je kunt ervoor kiezen sierverlichting neer te leggen, extra lampjes in de kerstboom te hangen of kaarsen aan te steken. Met de juiste geuren creëer je een echt kerstgevoel, kies bijvoorbeeld voor kaneel, fruit of dennengeuren. 

Tip 4: Typisch kerst

Als er iets niet mag ontbreken tijdens de feestdagen is dat wel de kerstboom. Ga je voor een echte of kunstkerstboom? Een echte brengt natuurlijk een ultiem kerstgevoel met zich mee door onder andere de heerlijke geur, maar een kunstboom bespaart je het nodige opruimwerk. Versier hem helemaal naar jouw smaak met kerstballen, lichtjes of misschien zelf kaarsjes.

Tip 5: In alle rust

Wanneer je gezellig met je familie aan het genieten bent van het kerstdiner wil je natuurlijk geen pottenkijkers. Met de juiste raamdecoratie heb je hier geen last van. Sluit de verduisterende gordijnen kant en klaar en eet smakelijk!

Kijk jij straks met een voldaan gevoel terug op de feestdagen? Met de juiste kleuren, zachte stoffen, verlichting, kerstboom en raamdecoratie komt dat helemaal goed!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen