pinterest
De 5 essentials voor een fijne werkplek in huis

De 5 essentials voor een fijne werkplek in huis

De inrichting van je werkplek is ontzettend belangrijk. Niet alleen breng je hier heel veel uren per week door, ook kan het van grote invloed zijn op je concentratievermogen en je productiviteit. Het is heel vervelend als je weinig tot niets gedaan krijgt op een dag, puur door de inrichting van jouw werkplek. Het wordt dus hoog tijd om wat tijd en geld te investeren hierin, zodat je snel en efficiënt kunt werken. Vraag direct na bij jouw werkgever of er een bepaalde vergoeding is voor deze essentials, zodat je het niet allemaal zelf hoeft te betalen!

Goede zonwering

Hoewel het winterseizoen voor de deur staat, heb je alsnog goede zonwering nodig op jouw werkplek. Niets is vervelender dan de zon op je beeldscherm, waardoor jij je in allerlei bochten wringt om dit licht te blokkeren. Zorg dus dat je screens of rolluiken installeert, zodat je comfortabel kunt werken.

Een verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau is een musthave, zeker als je urenlang achter je bureau zit. Een fijne werkhouding zorgt voor meer productiviteit, want je kunt langer doorwerken zonder fysieke mankementen. Kijk of je bureau in hoogte versteld kan worden, zodat deze precies bij jouw houding en lengte aansluit.

Een fijne bureaustoel

Bij een verstelbaar bureau hoort natuurlijk ook een fijne bureaustoel. Deze moet ten minste in hoogte te verstellen zijn, maar het is ook heel fijn als het zitvlak te verstellen is. Zo kun je de ideale zithouding aannemen. Ook zijn leuningen erg fijn bij een bureaustoel, zeker als ze ook nog te verstellen zijn. Let hier ook zeker op bij het kopen van een bureaustoel, zodat deze jarenlang mee kan gaan.

Goedwerkende apparatuur

Het is heel vervelend als je onder tijdsdruk moet werken en de apparatuur niet meewerkt. Als jouw laptop steeds vastloopt, de printer zijn werk niet doet of je draadloze toetsenbord steeds leeg is, kun jij niet productief aan de slag. Investeer dus in fijne apparatuur waar je op kunt rekenen. Zo voorkom je een hoop frustratie die totaal niet nodig is.

Verlichting voor focus

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gezellige sfeerverlichting te plaatsen bij je werkplek, maar het is niet echt de bedoeling dat je hier gaat relaxen. Je moet toch met focus aan het werk zijn, dus dan is wat felle verlichting wellicht een betere optie. Zo kun je kiezen voor tl-licht, maar ook gewoon wat koelere ledverlichting. Alles om te zorgen dat je fris en scherp blijft!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen