pinterest
De babykamer aankleden met een leuk vloerkleed

De babykamer aankleden met een leuk vloerkleed

De babykamer is een van de leukste kamers in je huis om aan te kleden, want je verwelkomt daarmee een nieuw familielid. In een babykamer kan een bedje, tafel voor verschonen van de luiers en speelhoekje met stoel niet missen. Volgens ons moet er bij dat rijtje ook nog bij dat een vloerkleed vrijwel een must is in een babykamer. Niet alleen is dit meteen een leuke aankleding, maar het is ook erg fijn en handig. Een babykamer vloerkleed uitzoeken is lastiger dan je denkt, want er zijn veel leuke opties. Lees hieronder onze tips voor het vinden van de beste optie. 

Onze tips voor het uitzoeken van een leuk vloerkleed voor de babykamer

Vloerkleden kinderkamer of babykamer zijn er in allerlei leuke kleurtjes, met leuke printjes en in allerlei maten en soorten. Wil je de beste vinden voor in de babykamer voor je kind? Neem dan zeker onze tips mee:

- Elke babykamer is anders, dus meet sowieso even de plek op waar je een vloerkleed neer wilt leggen. Dan weet je ongeveer welke ruimte je hebt en welke afmetingen hier het beste zouden passen. Dan koop je niet per ongeluk een te groot of te klein kleed. 

- Bepaal ook alvast welke kleuren je leuk zou vinden. Is de kamer verder roze, blauw of juist een hele andere kleur zoals geel, dan kun je hierop de keuze voor welke kleur vloerkleed aanpassen. Of je bepaalt alvast dat je sowieso voor printjes wilt gaan, zoals een dierenprint of map. Dan weet je waar je moet zoeken. 

- Bepaal ook alvast welke vorm, zoals rond of vierkant, en welk materiaal, zoals jute of juist hoogpolig, je graag zou willen. 

Het fijne en handige van een vloerkleed in de babykamer

Een vloerkleed neerleggen in de babykamer is niet alleen leuk omdat je de kamer er zo mee aankleedt en een fijne sfeer meebrengt, maar ook omdat een vloerkleed de warmte in de kamer vasthoudt. Daarnaast kun je op een vloerkleed plaatsnemen als je gaat knuffelen of spelen met je kind. Dat zit toch iets fijner dan een vloer. Plaats bijvoorbeeld het vloerkleed bij de speelhoek, zodat jij en je kind hier lekker zacht kunnen zitten op een fijn vloerkleed. Dit plekje zal ook lekker warm blijven. Naast alle essentiƫle spullen zoals een bedje en luierstation, is een vloerkleed volgens ons ook een must voor in de babykamer.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen