pinterest

De beste cadeaus voor verhuisde collega’s

Waar mensen werken… gebeurt van alles! Ook in hun privélevens. Werk en privé willen de meesten in zekere zin gescheiden houden, maar soms verdient een gebeurtenis in het privéleven ook wel een cadeautje. Collega’s zie je toch ongeveer het vaakst. Je hebt het vast en zeker ook wel over privégebeurtenissen met elkaar. Cadeautjes bij mijlpalen werken goed voor de band onderling en de werksfeer. Het maakt medewerkers bovendien loyaler en welwillender. Want zeg nou zelf: jij vindt het ook leuk om iets te krijgen en gaat de gever waarderen. Verhuizen of je eerste huis kopen is een voorbeeld van zo’n mijlpaal dat een cadeau verdient. Maar wat koop je voor iemand met een nieuw huis?

De beste cadeau's voor collega's die verhuizen #verhuizen #nieuwhuis

De gulle (werk)gever

Werkgevers die aan cadeaus doen bij gelegenheden zoals een verhuizing, worden bewezen meer gewaardeerd. Zo’n gift kun je als werkgever doen, van de zaak, maar misschien is het wel leuker om iets met collega’s te doen. Om allemaal wat bij te leggen en iets persoonlijks te kopen. Met de afdeling of met het hele bedrijf. Dan ligt het er natuurlijk ook even aan hoe groot je bedrijf is.
Doe je wat als werkgever, dan kun je ook van een bepaald cadeau meerdere stuks inkopen en bedrukken met je bedrijfslogo. Maar dan moet het wel iets zijn wat altijd leuk en nuttig is. Laat bijvoorbeeld een set glazen bedrukken. Voor water, voor thee, voor bier… sla van alle soorten wat in, zodat je altijd per persoon nog kunt kijken wat het beste past. Is iemand veel onderweg? Laat dan bekers bedrukken voor bijvoorbeeld koffie om mee te nemen. Er zijn tegenwoordig hele hippe ontwerpen zoals gekleurde bekers en bekers gemaakt van bamboe! Dat laatste is ook nog eens duurzaam.

Woondeco

Er is ook een hoop leuke woondecoratie te vinden om te geven, ook die je kunt personaliseren. Bamboe is daarbij helemaal in. Het lijkt vaak op hout en is ecologisch verantwoord. Neem bijvoorbeeld een saladeschaal of onderzetters van dit materiaal. Vaak valt dit te graveren met je bedrijfslogo, wat een persoonlijk en professioneel effect geeft. We noemen nu de grotere en de kleinere geschenken, maar je kunt ook alleen kleinere doen en die combineren tot een leuk pakketje! (Geur)kaarsjes, snijplanken, eventueel samen met iets groters zoals een messenset. Dat zijn geschenken die altijd wel nodig zijn! Een nieuw huis is natuurlijk iets om te vieren, dus je kunt ook aankomen met iets wat niet direct nodig is in het huis, maar wel leuk is als feestelijk geschenk. Het ultieme voorbeeld hiervan is natuurlijk wijn.

Voor binnen of buiten?

Een cadeau voor thuis hoeft niet per se voor binnen te zijn. Iets voor buiten past misschien wel heel goed bij de ontvanger. Een tuinlamp voor de zomeravonden of om ’s winters de tuin te kunnen zien in het donker. Dat geeft vaak net wat meer sfeer in huis. Voor mensen met groene vingers is tuingereedschap ideaal. Ook dat kun je vaak persoonlijk maken door het te bedrukken met je logo of natuurlijk een boodschap. Je kunt bijvoorbeeld een set tuinhandschoenen bedrukken of een complete set met een snoeischaar, harkje, schepje et cetera. Voor de lente en zomer zijn dit ideale weggevers.
In de winter is dit dan weer niet zo’n handig idee, want dan heb je kans dat het achterin de kast belandt, omdat ‘we het nu toch niet nodig hebben’. En dat is zonde. Misschien is het in de winter juist leuk om een vogelhuisje met logo te geven, met eventueel de mogelijkheid om er voer in te doen. Voor de sfeerliefhebber, degene met de groene vingers en voor de keukenprins(es)… alles is mogelijk. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen