pinterest

Zo bescherm je jouw nieuwbouwhuis

Wanneer je net in een nieuwbouwhuis bent getrokken, wil je natuurlijk dat alles zo lang mogelijk nieuw blijft. Helemaal de grote interieur toevoegingen zijn je veel waard en wil je lang mooi houden. Denk bijvoorbeeld aan je vloer, je grote meubels of de verf op de muren. Het is belangrijk dat je daarom voorzichtig met je meubels en inrichting om gaat. Maar hoe doe je dat? Daar heeft Vloerglijders.nl de oplossing voor: vloerglijders! Ze zijn er in alle soorten en maten en zorgen ervoor dat jouw vloer, meubels en de rest van de omgeving onbeschadigd blijven. 

Bescherm je huis met vloerglijders

Iedereen kent ze wel, de viltjes die je onder je stoelpoten, tafelpoten of andere meubelpoten plakt om de vloer te beschermen en het vervelende geluid bij het schuiven van de meubels te voorkomen. Maar toch is dat viltje niet geschikt voor iedere soort vloer. Het is belangrijk dat je de juiste vloerglijder bij jouw vloer kiest. 

Vloerglijders voor vlakke vloeren

Onder harde vloeren verstaan we vloeren van hout, laminaat, zeil of vinyl. Het is belangrijk om deze vloeren te beschermen, omdat er snel krassen en andere beschadigingen ontstaat. Het fijne aan deze vloer is dat hij lekker makkelijk glijd. Ideaal dus voor de bekende plakvilt vloerglijders. Plakvilt is een zelfklevend product dat is ontworpen voor harde vlakke vloeren. Door het vilt onder je meubels te plakken, voorkom je krassen op je vloer. Wil jij je meubels of stoelen makkelijk kunnen verschuiven? Kies dan voor meubelwielen. Deze maken het een stuk makkelijker om je meubels te verschuiven. Voor een harde vlakke vloer kun je het beste meubelwielen met een zacht loopvlak kiezen. Naast dat je je vloer, meubels en muur beschermt met meubelwielen, bescherm je ook je lichaam. Zo hoef je niet meer zwaar te tillen en schuiven met je zware meubels. 

Vloerglijders voor ruwe vloeren

Heb jij een betonnen vloer, vloer van siergrind, ruwe natuurstenen of klinkers? Dan is het belangrijk dat je je vloer goed beschermt om splinters te voorkomen. Dit doe je door de stoelen en meubels te voorzien van vloerglijders van rubber of nylon.

Vloerglijders voor zachte vloeren

Heb jij vloerbedekking of tapijt in jouw huis liggen? Dan is het goed om dit te beschermen tegen de harde onderkant van meubel- en stoelpoten. Dit doe je met vloerglijders van teflon of staal. Deze zorgen er namelijk voor dat je meubels lekker door het vloerbedekking glijden, zonder dat ze een spoor achter laten. Ook zal de afdruk van de meubels in het vloerbedekking minder zijn. Ben je op zoek naar een meubelwiel voor een zachte vloer. Kies dan voor een zwenkwiel, met hard loopvlak. Deze wielen glijden lekker door het tapijt, zonder dat ze vast blijven zitten.

We hopen dat je de juiste vloerglijders aanschaft, zodat je de vloer in je nieuwbouwhuis kunt beschermen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen