pinterest
Voordelig jouw huis veranderen

Voordelig jouw huis veranderen

Heb je zin om jouw woning of een bepaalde kamer in je huis te voorzien van een nieuwe look? Wellicht heb je leuke ideeën om de bestaande ruimte op te frissen. Je kunt natuurlijk een aantal woonmagazines aanschaffen voor wat inspiratie, of naar programma's kijken op tv waarin designers huizen binnen een aantal dagen volledig weten om te toveren tot een nieuwe woning.

Afbeelding

Budget vrijmaken voor je woning

Wil je jouw huis zo voordelig mogelijk veranderen? Begin in ieder geval met voor jezelf op een rij zetten van wat ideeën die je zelf hebt wat betreft jouw huis. Wat wil je anders? Van welke kleuren hou je en wat zijn de functies van de ruimtes in jouw huis? Jaarlijks de zorgverzekering vergelijken en eventueel overstappen naar een andere verzekeraar helpt bij het vrijmaken van budget voor je woning.

Start met de basisinrichting van je woning

Vind je het prettig om jouw huis makkelijk een geheel nieuwe uitstraling te kunnen geven, af en toe? Zorg dan voor een mooie basisinrichting in de woning. Met neutrale meubels, bijvoorbeeld gemaakt uit dezelfde kleur hout, kun je binnen een dag een geheel nieuwe look tevoorschijn toveren. Kies voor een feature wall door een stukje muur in een bepaalde ruimte te voorzien van behang met een opvallend dessin in een bijzondere tint en breng kleur aan in de ruimte met accessoires zoals gekleurde kussenhoezen, een mooie vaas en een opvallende lamp. Zo geef je iedere ruimte een geheel eigen uitstraling, maar kun je dezelfde meubels blijven gebruiken. Nog handiger: kies voor bijvoorbeeld een bank of stoelen met vervangbare hoezen of een gekleurde grand foulard!

Variëren met accessoires in huis

Items als kleden, mooie getinte gordijnen en een ingelijste print aan de muur kunnen veel doen wat betreft de uitstraling van een kamer, keuken of werkruimte in huis. Hou je van de huidige trends wat betreft planten in huis? Kies dan voor bijvoorbeeld een grote Monstera in een prachtige plantenpot en zet de plant op een hogere plantentafel. Zo tover je een wat saaie hal of badkamer om tot een sfeervolle ruimte.

Kortom, met een minimum aan accessoires kun je veel doen in huis. Zonder te hoeven behangen of te kiezen voor nieuwe dure meubels of een andere vloer. Op deze manier kun je met een klein budget zorgen voor een geheel nieuwe sfeer in huis. Door te besparen op de vaste lasten kun je zorgen voor meer beschikbaar budget voor het veranderen van jouw woning. Het zorgverzekering vergelijken en onder de loep nemen van bijvoorbeeld jouw kosten voor stroom, gas en het internet helpt bij het vrijmaken van wat budget voor het jaarlijks veranderen van de uitstraling van je woning.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen