pinterest
Een bubbelbad thuis, wat is er mogelijk?

Een bubbelbad thuis, wat is er mogelijk?

Een bubbelbad is natuurlijk perfect om even tot rust te komen, maar veel mensen hebben thuis niet de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk bubbelbad. Dat is zonde want voor iedereen is er een geschikte optie om een bubbelbad te laten plaatsen. Een bubbelbad hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn of veel ruimte in beslag te nemen. Wil je ook een bubbelbad thuis maar weet je niet wat voor soort? Geen probleem, wij geven je een aantal opties zodat ook jij een geschikt bubbelbad zal vinden en thuis kunt genieten.

Afbeelding

Jacuzzi

Voor mensen die groot uit willen pakken is een jacuzzi natuurlijk perfect. Het enige nadeel is dat het behoorlijk wat geld kost en het veel ruimte in beslag neemt. Voor een grote jacuzzi ben je al snel duizenden euro’s kwijt. Ook kun je een jacuzzi in je tuin plaatsen, hier heb je misschien wel genoeg ruimte. Ondanks de prijs is het voor veel mensen toch een goed idee om een jacuzzi te kopen. Je hebt er voor lange tijd profijt van en je kunt er altijd gebruik van maken, zowel in de zomer als in de winter.

Eenpersoons bubbelbad

Voor mensen die wel willen genieten van een bubbelbad maar hier niet de ruimte voor hebben, is er de keuze voor een eenpersoons bubbelbad. Deze past namelijk gewoon in je badkamer, ook als je niet heel veel ruimte hebt. Perfect dus! Wanneer je even geen zin hebt in een bubbelbad kun je het natuurlijk ook gebruiken als een normaal bad. Het voordeel is daarnaast ook nog eens dat het niet zo duur is als een grote jacuzzi.

Opblaasbaar bubbelbad

De laatste tijd zien we steeds meer bubbelbaden die je op kunt blazen. Als je nog niet zeker weet of je een echt bubbelbad wilt is het slim om eerst een opblaasbare uit te proberen. Deze kun je namelijk al voor een paar honderd euro kopen. Je hebt dan toch de ervaring van een bubbelbad zonder dat je hier direct veel geld voor kwijt bent. De opblaasbare versies zijn er in allerlei verschillende maten.

Er is dus een bubbelbad voor iedereen. Voordat je er een koopt zul je goed moeten nadenken over welke je wilt. Het kan namelijk best een flinke investering zijn maar als je hem eenmaal thuis hebt staan zul je er nog lang van genieten.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen