pinterest
De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken

De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken

Kies je ervoor om binnenkort te investeren in een nieuwe keuken? Misschien omdat je de sleutels van een nieuwe woning krijgt of omdat je na tientallen jaren weer eens iets anders voor je ziet? Goede keuze, want het hart van het huis gebruik je behoorlijk vaak op een dag. Als je gaat voor deze renovatie of verbouwing, dan wil je enkel het beste van het beste. Het is dan ook meer dan logisch dat je eerst graag meer te weten komt over het kostenplaatje dat hier verbonden aan is. Wat de gemiddelde kosten zijn van een nieuwe keuken voor bij jou in huis, lees je in dit artikel. 

Het exacte bedrag dat je voor een keuken betaalt, is van meerdere factoren afhankelijk

Wat de gemiddelde kosten zijn voor de keuken bij jou in huis, hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Denk daarbij aan de grootte van de keuken, of je wel of geen kookeiland wenst, wat voor materialen je wilt gebruiken en wat voor soort apparatuur er moet worden geplaatst. Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt, krijg je ook veel beter een algemene indicatie van de kosten voor de nieuwe keuken bij jou in huis. Wat voor soort elementen laat je maar al te graag terugkomen in het nieuwe ontwerp voor je keuken? 

Dit kun je gemiddeld verwachten aan de kosten voor een nieuwe keuken 

Wat kost een keuken? Grofweg kun je uitgaan van een bedrag tussen de 7000 en 15000 euro. Hier zit natuurlijk een behoorlijk verschil tussen en dit verschil zit voor een erg groot gedeelte in de bovengenoemde factoren. Ook factoren als de montage van de keuken kan voor een deel bijdragen aan het kostenplaatje dat je kunt verwachten.

Bespreek je wensen en eisen altijd met een specialist uit de winkel 

Op het moment dat je voor jezelf goed in kaart hebt gebracht wat je wensen en eisen zijn, is het een goed idee om een keer een bezoek aan een keukenwinkel te brengen. Een keukenspecialist denkt namelijk altijd erg graag met je mee en voorziet je van advies op maat. Dankzij de ruime ervaring in het vak en de vele showroomkeukens, weet een specialist als geen ander wat alle mogelijke ontwerpopties zijn voor de ruimte bij jou in huis. Dit maakt het samenstellen van de keuken ook net even wat makkelijker, zodat je binnenkort kunt genieten van jouw droomkeuken binnen je budget. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen