pinterest
De mooiste kamerplanten koop je online


De mooiste kamerplanten koop je online


Iedereen heeft het weleens mee gemaakt, even op de fiets of met de auto naar het tuincentrum om uiteindelijk tot de ontdekking te komen dat die grote kamerplant helemaal niet in je auto past. Of dat die mooie siergrassen voor je tuin echt niet allemaal op je bagagedrager passen. Het kan ook zijn dat je auto wel groot genoeg is, maar dat je die prachtige palm echt niet zelf uit je auto kunt tillen. Gelukkig is die tijd van het slepen met planten voorbij. Bij plantje.nl kun je veilig en snel online kamerplanten en tuinplanten kopen die netjes thuis worden afgeleverd. De kamerplanten zijn er in verschillende soorten en maten, een kwestie van uitkiezen en wachten tot hij netjes afgeleverd wordt. Plantje.nl heeft niet alleen prachtige kamerplanten maar ook tuinplanten en sierpotten. Het is dus ook mogelijk om een plant met een bijpassende sierpot te bestellen.

Afbeelding

Planten kopen voor kantoor

Ook voor het kantoor is er een ruime keus aan planten waarbij net zoals bij de andere planten de kwaliteit is gegarandeerd. Je kunt planten kopen en zelf de bezorg dag kiezen. Planten op kantoor hebben een luchtzuiverende werking dus dat verbetert de luchtvochtigheid op de werkplek. Daarbij brengen planten ook nog eens sfeer een zuurstof, dus ook dat werkt mee voor een gezonde werksfeer. Je hoeft er geen uren voor te winkelen, de keus voor de juiste planten kan gewoon gemaakt worden vanuit je bureaustoel en ze worden netjes bij het kantoor afgeleverd.

Kamerplanten in alle soorten en maten

Ook op het gebied van kamerplanten valt er behoorlijk wat te kiezen bij plantje.nl. Misschien gaat de voorkeur uit naar groene kamerplanten zoals de tropische Aloë Vera plant of juist liever een bloeiende kamerplant zoals die bijzondere Bromelia. Maar ook hangplanten of die unieke Bonsaiboompjes kun je bij plantje.nl bestellen. Liever een cactusachtige of zo’n exotische orchidee? Het is maar wat je zoek maar alle kamerplanten en tuinplanten worden bij je thuisbezorgd.

Voor de tuin planten kopen

Als het voorjaar is begonnen is het de ideale tijd om je tuin van planten te voorzien. Vaak ziet de tuin er na een strenge winter wat troosteloos uit en is het heerlijk om buiten met je handen in de aarde nieuw plantjes te planten. Bij plantje.nl kun je kiezen uit een groot assortiment tuinplanten. Dus nooit meer losse aarde in de auto na het planten kopen want de tuinplanten worden netjes aan huis afgeleverd. Heb je een grote hoeveelheid planten voor in de tuin nodig? Kijk dan ook eens bij de aantrekkelijke package deals.

Een plant cadeau geven

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de kamerplanten op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld als je iemand een plant cadeau wilt geven. Het is een leuk alternatief voor een bos bloemen en de ontvanger heeft er ook langer plezier van. Zelfs als relatiegeschenk is het een uitstekende optie. Natuurlijk kunnen we er ook een kaartje bij doen met een persoonlijke boodschap om de gift nog specialer te maken. Wij doen er een keurige fleurige verpakking omheen. Neem gewoon eens een kijkje bij het uitgebreide assortiment en de verschillende mogelijkheden van plantje.nl.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen