pinterest
De oneindige voordelen van een tuinhuis

De oneindige voordelen van een tuinhuis

Heb je nog geen vakantieplannen voor dit jaar? Ga op vakantie in eigen tuin! Met een tuinhuis creëer je een tweede woonruimte in de tuin waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Een tuinhuis is multifunctioneel en je kunt deze gebruiken voor verschillende doeleinden. Maar het belangrijkste is dat je er maar alles uithaalt wat erin zit! Maar wat kun je allemaal met een tuinhuis? Wij vertellen je er alles over.

Afbeelding

Een tuinhuis als bungalow

Een tuinhuis als vakantiehuisje, dat klinkt misschien gek. Maar als je jouw tuinhuis met overkapping leuk inricht kun je er als het ware op vakantie. Maak de ruimte onder de overkapping gezellig, plaats een ligbed, een barbecue en klaar ben je! Voor het ultieme vakantie gevoel blijf je uiteraard ook overnachten in het tuinhuis. Maak een mooie vide of zet en bed neer. Bovendien is het ook nog eens leuk om gasten uit te nodigen en te laten overnachten in jouw prachtige tuinhuis.

Een tuinhuis als opbergruimte

Tuinhuizen worden ook veel gebruikt voor praktische overwegingen: als opbergruimte. Een tuinhuis is ideaal als je spullen tijdens de winter op wil bergen. Als je het in een tuinhuis stalt, zijn je spullen beschermd tegen alle weersinvloeden. Zo blijven bijvoorbeeld je tuinmeubelen goed van kwaliteit en dat verlengd de levensduur weer. Bovendien zijn tuinhuizen een lust voor het oog en staan ze prachtig in iedere tuin. Ze zijn er in verschillende formaten, kleuren in verschillende materialen. Zo vind je er altijd een die bij je past.

Tuinhuizen als ideale werkplek

Werken ‘aan huis’ is een begrip van deze tijd. Om je privé en werk gescheiden te houden is het ideaal om een tuinhuis in de tuin te hebben staan. Zo kun je even te ontsnappen uit je vaste omgeving, tot rust komen en nieuwe ideeën opdoen. Dit draagt allemaal bij aan een hogere productiviteit! Omgeven zijn door de natuur brengt je geest namelijk tot rust. Daarnaast ben je ook minder afgeleid door huishoudelijke taken die nog verricht moeten worden. Zit je werkdag erop? Dan loop je terug naar huis, hebt geen last van woon- en werkverkeer en ploft neer op de bank!

Kortom, tuinhuizen dienen voor talloze doeleinden! Bekijk het brede assortiment van Fonteyn en kies een tuinhuis die bij jouw past.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen