pinterest
Heb je grote ramen in huis? Kies voor paneelgordijnen!

Heb je grote ramen in huis? Kies voor paneelgordijnen!

Heb je grote ramen in huis? Die zorgen voor veel licht in een ruimte, maar ook voor inkijk en felle zon. Wil je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen valt? Dan zijn paneelgordijnen de ideale oplossing. Wanneer je ze helemaal uitschuift heb je geen inkijk meer, en achter elkaar geschoven zorgen ze voor een optimale lichtinval.

Afbeelding 

De voordelen van paneelgordijnen

Paneelgordijnen brengen veel voordelen met zich mee, vooral wanneer je veel grote raampartijen hebt. Zo nemen ze maar weinig ruimte in, doordat ze strak naar beneden hangen. Met paneelgordijnen heb je zelf in de hand hoeveel licht je in een ruimte naar binnen laat vallen. Je kunt ze volledig uitschuiven wanneer je wat meer privacy wilt, en toch geven ze niet een opgesloten gevoel. Doordat je zelf de lichtinval kunt bepalen en doordat paneelgordijnen isolerend werken, zijn ze energiebesparend. Je kunt ze precies op maat laten maken, zodat ze op welk raam dan ook passen. Tot slot zorgen paneelgordijnen voor gefilterd licht, wat een ruimte meer rust en sfeer kan geven en hem optisch groter kan doen lijken.

Moderne uitstraling met paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden ook wel Japanse gordijnen genoemd. Ze hebben een strakke vormgeving, waardoor ze niet alleen rustgevend maar ook modern zijn. Heb je een specifieke inrichting in huis? Dan zijn er door de verschillende opties in kleuren en materialen altijd wel paneelgordijnen die precies bij jouw interieur passen.

Wil je een speels effect in huis creëren? Ga dan voor panelen in verschillende kleuren die ook in de rest van het interieur terugkomen. Naast voor een raam, kun je paneelgordijnen ook gebruiken als roomdivider of als gordijn voor een open kastenwand. Heb je kleinere ramen in dezelfde ruimte waar geen paneelgordijnen voor passen? Ga dan voor rolgordijnen in dezelfde kleurtinten voor een rustig, maar sfeervol effect.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen