pinterest
De perfecte decoratie voor je salontafel

De perfecte decoratie voor je salontafel

Afbeelding

Een salontafel is zo goed als onmisbaar in je woonkamer. Het biedt de perfecte oplossing om je woonkamer een groot geheel te maken en je kan er perfect je spullen op kwijt. Waar zet je anders je kop koffie of thee neer in de ochtend of het welverdiende glaasje wijn met hapjes wanneer je lekker gaat bankhangen? Daarnaast is de salontafel de perfecte manier om je interieur op te vullen, wanneer je woonkamer leeg aanvoelt kan een salontafel de perfecte oplossing zijn. 

Toch kan het soms lastig zijn om je salontafel te voorzien van de perfecte decoratie. Wat zet je erop neer wanneer je niet dat glaasje wijn hebt staan? En hoe zorg je dat de decoratie de stijl van je interieur complimenteert? In dit blog gaan we verder in op hoe jij je salontafel het beste kan decoreren. 

Bloemen

Voor het decoreren van bijna elke plek in je woning zijn bloemstukken ideaal. Bloemen zijn namelijk een goede manier om een ruimte van leven te voorzien en deze ruimte goed op te vullen. Wanneer je besluit je salontafel te decoreren met bloemen is het belangrijk dat ze niet te hoog zijn. Het kan namelijk zijn dat te hoge bloemstukken je zicht belemmeren of de ruimte smaller laat lijken. Het is daarom handig om te kiezen voor kleine vazen met boeketten die goed bij jou interieur passen.  

Boeken

Wanneer je graag leest kan het zijn dat je het liefst je favoriete boeken of tijdschriften bij de hand wil hebben. Toch moet je rekening houden met het feit dat je salontafel geen boekenkast is. Een salontafel is wel de perfecte plek om een paar grote boeken of mooie tijdschriften neer te leggen die deel kunnen maken van het interieur en deze complimenteren. Dit worden ook wel decoratieboeken genoemd en kunnen perfect zijn voor jou salontafel. 

Afbeelding

Te veel is niet altijd beter

Met het decoreren van een salontafel is het belangrijk om te onthouden dat je er niet te veel neerzet. Het is vaak mooier wanneer je het minimalistisch houdt en rekening houdt met het feit dat je er natuurlijk ook dat glaasje wijn op kwijt moet kunnen. Decoreer je salontafel echt alleen met spullen die je interieur complimenteren en waar je echt blij mee bent. Hierdoor hou je het georganiseerd en oogt je woonkamer een stuk rustiger. De afstandsbediening kan je bijvoorbeeld goed kwijt in een lade of kastje, zo raak je hem ook niet meer kwijt. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen