pinterest
Waarom een passend tv meubel in de woonkamer?

Waarom een passend tv meubel in de woonkamer?

Het zal je niet direct opgevallen zijn maar een tv meubel is in de meeste huiskamers het middelpunt. Eerst wordt bepaald waar de televisie komt te staan, vervolgens worden de rest van de meubels er omheen gezet. Daarom is het niet gek dat je wel een meubel moet hebben die echt naar je zin is, de goede kleur en de indeling die goed bij je woonkamer past. Een van de meest verkochte maten is een tv meubel 300 cm. Dit formaat past in bijna iedere huiskamer, en heb je ook nog genoeg ruimte om diverse spulletjes in op te bergen. Naar keus kun je een uitvoering kiezen met drie of vier vakken met een klep ervoor.

De indeling van je meubel

Helaas als je in de winkel een tv meubel 300 cm koopt zit je vast aan de indeling die de fabriek ervoor heeft bedacht. Op de website tv-meubels.nl kun je zelf een meubel samenstellen, met de indeling die jij mooi en praktisch vindt. Wil je open vakken, of heb je diverse randapparatuur de je wilt verbergen achter gesloten vakken? Hierbij kun je een eigen keus maken, evenals de materialen die gebruikt worden, of de kleur van het hout. De tijd dat er alleen wit en zwart werd gebruikt is tegenwoordig niet meer, mensen worden steeds kleurrijker met het interieur van de woonkamer. 

Ook andere afmetingen zijn mogelijk

Bij het laten maken van een meubel betekent dit niet dat je vastzit aan een tv meubel 300 cm, je kunt naar wens ook andere formaten laten maken met een eigen indeling. Welk formaat je ook wenst tv-meubels.nl maakt het perfecte formaat meubel voor je, maak eenvoudig je keuze voor een mooie materiaal kleur en je meubel is snel voor je klaar. Natuurlijk wordt je meubel afgewerkt met de beste scharnieren en ander beslag wat er nodig is, kwaliteit zit niet alleen in het maken maar ook in de materialen die worden gebruikt voor je meubel. Er wordt kwaliteit geleverd en precies wat je wenst en verwacht van een tv meubel. Waar je normaal veel geld betaald voor een op maat gemaakt meubel, ben je bij deze webshop zeer voordelig uit. 

Een zwevend meubel monteren

Wil je een zwevend tv meubel 300 cm aan de muur bevestigen heb je hiervoor natuurlijk speciale beugels nodig. Vaak moet het hele meubel opgehangen worden, bij de meubels van tv-meubels.nl hoef je alleen de ophangbeugel op te hangen en niet het hele meubel. Geen gedoe meer met gesjouw, je hang de beugel waterpas op aan de muur, en vervolgens hang je op aan de beugel het meubel. Eenvoudig, makkelijk en de zekerheid dat je tv meubel goed en waterpas aan de muur hangt. 

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen