pinterest
Een fijne douche naar jouw zin

Een fijne douche naar jouw zin

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dus houdt de een van douchen en de ander van uitgebreid in bad gaan. Gelukkig hebben we allemaal de mogelijkheid om te doen wat wij het fijnst vinden. Maar wist je dat er verschillende soorten douches zijn? Je kunt douchen in de open ruimte van je badkamer, maar je kunt ook een inloopdouche of een douchecabine gebruiken. Het is maar net waar jij je het fijnst bij voelt. En natuurlijk is het ook afhankelijk van de ruimte die je hebt en van je budget. Daarbij is het ook gewoon een kwestie van smaak. Wat vind jij nu écht mooi als je mag kiezen?

Afbeelding

Een douchecabine is een mooie optie

Zeker als je gaat voor een douchecabine van www.douche-concurrent.nl. Als je hier namelijk op de site kijkt, zie je dat er veel meer mogelijk is dan alleen de rechthoekige douchecabine met hoge instap die je van vroeger kent. Bij Douche-Concurrent zie je ook kwartronde douchecabines, rechthoekige douchecabines en cabines met meerdere hoeken. Ook hoeft de instap helemaal niet meer hoog te zijn. Wil je er een douchebak bij of juist liever niet? Ga je voor schuifdeuren of deuren met scharnieren en wil je dan één of twee deuren? Kies je voor een zwart, een wit of een chroomkleurig frame? En wat doe je met de afvoer van het douchewater? Een putje of een mooie goot? Alles kan, je zult het op de website al snel zien!

Een douchewand maakt het net wat chiquer

Je kunt bijvoorbeeld douchewanden kopen om zo zelf een inloopdouche te maken. Maar wist je dat er ook douchewanden zijn die je op een bad kunt monteren? Als je dan in bad moet douchen, dan heb je in ieder geval geen last meer van zo’n klef douchegordijn.

Afbeelding

Douchewanden zijn er in verschillende soorten en maten. Bevestigingsmateriaal en een duidelijke beschrijving worden bijgeleverd. Door een douchewand te plaatsen zorg je voor net wat meer ruimte onder de douche. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je (kleine) kinderen hebt die je tegelijk wilt laten douchen. Of wanneer je zelf wat meer ruimte nodig hebt onder de douche, bijvoorbeeld omdat je wat slechter ter been bent en graag wilt zitten tijdens het douchen.

Maak het naar je zin!

Wat je ook kiest, zorg dat je badkamer helemaal naar je zin is. Je brengt er, ongemerkt, toch heel wat tijd per dag door en het zou jammer zijn als je je iedere keer weer loopt te ergeren. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten. Het vervangen van de douchecabine of het maken van een inloopdouche door het gebruik van douchewanden hoeft helemaal niet duur te zijn.

Je kunt deze materialen online bestellen, maar als je de opties in het echt wilt zien, dan kun je terecht in één van de showrooms. Waar deze gevestigd zijn, dat zie je op de site!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen