pinterest
Denkt u erover om een boxspring kopen?

Denkt u erover om een boxspring kopen?

Bij Beddenleeuw vinden wij dat iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid moet hebben om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te kunnen ervaren. Dat is wat ons iedere dag weer motiveert! Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van boxsprings, kunnen we wel zeggen dat we zeer ervaren zijn in het leveren van kwalitatief goede producten. En het mooie is dat doen we direct aan de klant, dus zonder de tussenkomst van winkels en groothandels, zodat u ook nog eens een scherpe prijs betaalt.

 Afbeelding

U kunt uw boxpring helemaal zelf samenstellen en bepaalt zelf wat u wilt toevoegen of juist weglaten. Op de Beddenleeuw website kunt u door middel van zes eenvoudige stappen een complete boxspring samenstellen en uw ontwerp ook meteen bekijken. Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat we de boxsprings hier in Nederland produceren, bieden wij u een snelle levering, de mogelijkheid om te personaliseren en natuurlijk een hele scherpe prijs. 

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

De combinatie van de verende bedbodem, het matras met pocketvering en daarop een voor iedereen persoonlijk aan te passen topper, geeft veel ondersteuning en een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht bij het slapen. Het voelt heerlijk zacht en zorgt juist daarom voor veel comfort. Daarnaast is een boxspring een stuk hoger dan een traditioneel bed. Dit zorgt ervoor dat het verschonen en opmaken en stuk makkelijker wordt, mede als het in- en uit stappen. 

Temperatuur en ventilatie

Een boxspring bestaat voornamelijk uit matrassen met veren met veel open ruimte. Die open ruimte zorgt voor een perfecte ventilatie. Omdat mensen nogal zweten tijdens het slapen, is de ventilatie en vochtafvoer uitermate belangrijk zodat de matrassen ook fris en schoon blijven. Bij traditionele bedden zie je in de loop der tijd vochtplekken ontstaan die veroorzaakt worden door een beperkte ventilatie en slechte vochtafvoer. 

Verder heeft een boxspring een luxueuze uitstraling, is enorm duurzaam, is de keuzevrijheid erg groot en is de prijs zeer scherp. Dit is omdat wij onze boxsprings zelf en in Nederland produceren en ook nog eens rechtstreeks aan klanten kunnen leveren!

Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring?

 •  Kijk goed naar de afmetingen van uw kamer en wat hier binnen qua boxspringformaat goed zou passen. Vergeet ook uw eigen lengte niet mee te nemen. 
   
 • De bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof. Dit geeft een heerlijk zachte en luxueuze uitstraling maar kan lastig zijn voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld huisstofmijtallergie. Daarvoor hebben wij een alternatief in prachtige lederlook.
   
 • Wat voor lichaamsondersteuning heeft u nodig? Dit hangt onder meer af van het lichaamsgewicht, de slaaphouding en of er eventuele rug- of nekklachten zijn. En slaapt u alleen of samen? Bij Beddenleeuw bieden wij u de keuze uit vier verschillende soorten matrassen, in diverse afmetingen, ieder met zijn eigen voordelen qua comfort en prijs. 
   
 • U maakt uw boxspring helemaal compleet met een luxe topper naar keuze. U kunt kiezen uit een koudschuim topper, deze topper past zich uitstekend aan aan de temperatuur in uw kamer waardoor u geen last zult hebben van grote temperatuurverschillen in bed. Of een traagschuim topper, deze topper heeft een wat dichtere celstructuur waardoor het gemakkelijk warmte behoudt.
   
 • Tenslotte kiest u natuurlijk voor een design inclusief accessoires die goed bij uw slaapkamer passen, uit een vlak of elektrisch verstelbaar model, kijkt u goed naar uw te besteden budget en zijn boxsprings enorm duurzaam, wat een groot voordeel is.

U bent van harte welkom in de showroom in Zaltbommel om te komen kijken, voelen en de voordelen te ervaren. Wij adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw ideale boxspring. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen