pinterest
Dit is waarom een eikenparketvloer jouw investering van 2022 moet zijn

Dit is waarom een eikenparketvloer jouw investering van 2022 moet zijn

Denk jij eraan om dit jaar te investeren in een duurzamere woning? Droom je al een tijdje van een nieuw interieur? Met een eikenparketvloer sla je twee vliegen in één klap. Het is de ideale manier om je wooncomfort te verhogen en tegelijkertijd jouw droominterieur te realiseren. In dit blog leggen we je uit hoe dat zit!

Een duurzame keuze

Veel mensen willen een duurzamer huis. Ze nemen zonnepanelen, laten isolatieglas installeren en… kopen een eikenparketvloer! Vloeren van Europees eikenhout zijn namelijk op meerdere manieren duurzaam. Ten eerste is het hout zelf duurzaam. Het wordt uit duurzaam beheerde bossen gehaald, waarbij voor elke gekapte boom een nieuwe wordt gepland. Daarnaast gaat een eikenparketvloer van Dutzfloors wel 40 tot 50 jaar mee – ook dát is duurzaam.

De derde reden heeft te maken met iets dat onder de eikenhouten vloer kan liggen: vloerverwarming. Door deze manier van stoken, verbruik je minder gas en bespaar je op je maandelijkse kosten. Europees eikenhout is een sterke houtsoort die uitzonderlijk goed is te combineren met vloerverwarming. Het hout houdt de warmte goed vast, zelfs nadat je de verwarming uit hebt gezet. Zo verhoog je je wooncomfort vanaf het eerste moment.

Afbeelding

Maatwerkvloer past bij elk interieur

Het liefst wil je een interieur dat goed bij je past. Met de juiste kleuren en mooie meubels. Eikenhouten vloeren vormen een perfecte basis voor jouw droominterieur. Waarom? Een parketvloer van Dutzfloors wordt volledig op maat gemaakt. Jij bepaalt, Dutzfloors maakt. Het professionele team beheert het hele productieproces van A tot Z. 

Wil je bijvoorbeeld extra grote planken? Geen probleem. Moet de vloer er overal hetzelfde uitzien, of mag het wel wat afwisselend? Ook dat is zo geregeld. Met verschillende bewerkingen creëert het team van Dutzfloors precies de parketvloer die jij zoekt. Bekijk direct de houten vloeren trend 2022

Afbeelding

Een kwaliteitsvloer verdien je terug

Mensen beschouwen echte houten vloeren, waaronder eikenparketvloeren, als een luxeproduct. En dat is het ook. Zo’n vloer brengt warmte in je huis en voegt een hoogwaardig karakter toe aan je woning. Dat geldt voor rechte planken vloeren net zo goed als voor visgraat. Dat luxe element brengt nog een voordeel met zich mee: mocht je ooit gaan verhuizen, dan zorgt de vloer voor een mooie waardeverhoging. Een houten vloer staat bijna altijd op het wensenlijstje van huizenkopers. Mooi meegenomen, toch?

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen