pinterest
Hoe creëer je een onderhoudsvriendelijke keuken?

Hoe creëer je een onderhoudsvriendelijke keuken?

Er is niets erger dan een keuken die veel onderhoud vergt. De soort keuken waar je constant het aanrecht moet afvegen en elke keer als je de oven gebruikt je het moet schrobben. Niemand wil het weekend of de avonden besteden aan schoonmaken terwijl je buiten kunt ontspannen of tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden. Hoe creëer je een keuken die weinig onderhoud vergt? Bekijk deze tips!

Zorg voor de juiste apparatuur

Een onderhoudsvriendelijke keuken kan al gemakkelijk worden gerealiseerd met de juiste keukenapparatuur. Als het op keukenapparatuur aankomt, zijn de meesten van ons op zoek naar iets wat weinig onderhoud vergt en gemakkelijk in gebruik is. Voor echt probleemloos gemak gaat er niets boven een Quooker kraan. Deze kraan zorgt ervoor dat je altijd binnen no-time kokend water bij de hand hebt. Bovendien is de kraan duurzaam en vereist het een onderhoudsvriendelijke verzorging. 

Maak verstandige keuzes

Stressvrij wonen begint bij het goed inrichten van een goede keuken waar je niet vaak naar om hoeft te kijken. Door een paar eenvoudige tips te volgen, kun je van je keuken een efficiënte en aangename ruimte maken:

  1. Investeer in hoogwaardige materialen. Kies voor duurzame werkbladen, kasten en een vloer die tegen een stootje kan. 
  2. Zorg voor goede opslagruimtes. Berg alles goed op zodat je overzicht in je keuken houdt. Houd hierbij alleen het hoognodige binnen handbereik.
  3. Maak regelmatig schoon om ophoping te voorkomen. 
  4. Maak een logische indeling. Zo heb je alles op de juiste plek waardoor je keuken gestructureerd, en dus onderhoudsvriendelijk, blijft.
  5. Kies voor een onderhoudsvrije kraan

Zoals eerder benoemd is een Quooker kraan een goede investering in jouw onderhoudsvriendelijke keuken. Wil je toch liever iets verder oriënteren? Dan zijn er nog tal andere kranen die hier uiterst geschikt voor zijn en weinig onderhoud vergen. Niemand wil immers voortdurend zijn kranen moeten herstellen en vervangen. Damixa onderdelen staan bekend om zijn duurzame en betrouwbare kraanarmen. Van stevige handgrepen en hendels tot hoogwaardige sluitringen en O-ringen, Damixa biedt een breed aanbod aan onderdelen die ervoor zorgt dat elke kraan in staat is om effectief water te leveren. 

Als je dus op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke keuken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Koop hoogwaardige kwaliteit keukenapparatuur en zorg voor voldoende opbergruimte. Let op bij het aanschaffen van de kraan. Hierbij zijn veel verschillende soorten functies en materialen nodig. Eén ding is zeker, je zult geen spijt krijgen van een goede investering hierin!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen