pinterest
Jaloezieën voor elke ruimte

Jaloezieën voor elke ruimte

Raamdecoratie, het blijft een lastige beslissing. Gordijnen, shutters, of toch jaloezieën? Na enkele weken onderzoek doen en vergelijken heb je besloten dat het jaloezieën, ook wel lamellen, moeten worden. Nu alleen nog de keuze wat voor jaloezieën? Wij vertellen je welke soorten lamellen er zijn en welke soort geschikt is voor elke ruimte!

Populair: Houten jaloezieën op maat

Op zoek naar jaloezieën die veelzijdig en vrijwel geschikt zijn voor elke ruimte in huis? Kies dan voor houten jaloezieën op maat. Hout zorgt voor een zeer natuurlijke lichtinval en geeft jouw ruimte body. Houten lamellen zijn vaak wat dikker en robuuster, waardoor er een natuurlijke, maar stoere sfeer ontstaat. Deze jaloezieën zijn tevens geschikt voor in de woon- en slaapkamer, of bijvoorbeeld in de keuken. Je kunt de lamellen voorzichtig reinigen met een licht vochtige doek, waardoor spetters of vuil gemakkelijk te verwijderen is. Houten lamellen in de badkamer zijn ook mogelijk, mits u een goed ventilatiesysteem heeft in deze ruimte. Een lange blootstelling aan vocht kan een negatieve werking hebben op de jaloezieën. Wees daar dus voorzichtig mee.

Back to nature met bamboe jaloezieën

Houd je niet zo van een robuuste look? Dan kunnen bamboe jaloezieën uitkomst bieden. Bamboe lamellen zijn over het algemeen een stuk dunner, waardoor de uitstraling ook wat zachter en klassieker is. Daarnaast is bamboe een duurzaam materiaal, waardoor het kiezen van deze lamellen erg milieuvriendelijk is. Bamboe is licht en makkelijk op te trekken, zonder al te veel kracht te hoeven uitoefenen. Net als hout, is ook bamboe gevoelig voor vochtige ruimtes. Overweeg deze horizontale lamellen dus voor in de woon- of slaapkamer en kies een ander soort lamel voor in de badkamer.

PVC jaloezieën: alle voordelen van hout en PVC gebundeld!

Als je op zoek bent naar passende lamellen voor in de badkamer, kun je kiezen voor jaloezieën van PVC. Deze lamellen zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor uitermate geschikt voor een vochtige ruimte als de keuken of badkamer. Gek op de houtlook? Kies dan voor houtimitatie kunststof jaloezieën, die de ruimte direct een luxueuze, eigentijdse en stoere uitstraling geven. Natuurlijk kun je deze optie ook overwegen voor in de woon- of slaapkamer. PVC jaloezieën zijn echt de perfecte combinatie van hout en PVC, waarbij de stijlvolle uitstraling van houten jaloezieën gecombineerd wordt met de hygiënische en vochtbestendige eigenschappen van PVC.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen