pinterest
Zin in een nieuw recept? Kies voor een nieuwe keuken

Zin in een nieuw recept? Kies voor een nieuwe keuken

Wanneer je toe bent aan een nieuwe look in je huis maar de basis nog steeds goed in tact is dan kun je er ook voor kiezen om te renoveren. Een keukenrenovatie kan al veel doen voor het aangezicht van je huis. Het is niet alleen veel duurzamer maar ook een stuk goedkoper om onderdelen te vervangen of op te knappen dan het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken. In deze blog geven we jou tips hoe je de renovatie van de keuken het beste aan kunt pakken. 

Niet slopen maar vernieuwen

De keuken is niet helemaal meer naar je zin maar je budget laat het niet toe om een hele nieuwe keuken te gaan plaatsen. Gelukkig is dat geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor jij toch weer blij wordt met je keuken zonder dat je deze hoeft te gaan slopen. Met diverse elementen kan je de uitstraling van de keuken al snel een nieuwe twist geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe keukenfrontjes, andere grepen, mooie kranen of extra apparatuur. Laat jezelf inspireren en noteer je wensen om zo tot een mooi geheel te komen. 

Maak van je droom werkelijkheid 

Nadat je al je wensen hebt verzameld en een plan van aanpak hebt gemaakt, ga je beginnen aan de keuken metamorfose. Het bedenken van de kleuren is nog wel het belangrijkste, dit komt omdat kleuren de uitstraling heel erg kunnen veranderen. Bedenk dus goed welke kleuren je gaat combineren. Ga je voor mooie aardetinten met een licht keukenblad of wil je juist een strakke mat zwarte keuken? Je kan ook gaan voor iets wat de keuken laat opvallen door bijvoorbeeld voor een fellere kleur te gaan zoals rood. Dit maakt de keuken het punt van aandacht in huis.

Vervolgens ga je bedenken welke apparaten je wilt toevoegen aan je nieuwe keuken. Een ingebouwde afzuigkap kan namelijk al zorgen voor een luxe uitstraling en een dubbele oven ziet er professioneel uit. Tot slot maak je het af met accessoires. Je kunt zwevende planken ophangen waar je kookboeken of kruidenpotjes op kunt plaatsen. Of kies voor leuke hangplantjes die perfect passen bij een keuken in aardetinten. De accessoires zullen je nieuwe keuken tot een mooi geheel maken. 

Kortom, een nieuwe uitstraling creëren voor je keuken hoeft niet gelijk te betekenen dat het een duur grapje wordt. Met nieuwe keukenfrontjes of leuke accessoires kan je al een heel eind komen met jouw keukenrenovatie!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen