pinterest
Dit zijn de veelzijdige meubelstukken die vorm geven aan je woonkamer

Dit zijn de veelzijdige meubelstukken die vorm geven aan je woonkamer

Afbeelding
Jouw woonkamer inrichten doe je met deze meubels

Wil je jouw woonkamer inrichten? Dan zijn er meubelstukken die hier zeker niet in mogen ontbreken. Wij hebben diverse meubels voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar je aan moet denken bij het inrichten van je woonkamer. Lees snel verder over de veelzijdige meubelstukken die vorm geven aan je woonkamer. 

1. Eettafel en stoelen

Een mooie eettafel met stoelen mag zeker niet ontbreken in je woonkamer. Zo kun je bij Löwik meubelen terecht voor eettafels en stoelen in diverse stijlen. Tegenwoordig worden er vele soorten eettafels en stoelen gemaakt. Of je nu een moderne, klassieke, retro, landelijke of industriële stijl hebt, er is altijd wel een passende eethoek te vinden. 

2. Hoekbank

Met een hoekbank zit je net even wat comfortabeler. Je kunt er lekker languit op liggen met een goed boek of heerlijk genieten van je favoriete serie. De banken zijn geschikt om met meerdere mensen op te zitten en de fijne hoek zorgt voor het gewenste comfort. De hoekbank is dan ook een onmisbaar item in je interieur en kun je in diverse stijlen verkrijgen. Wat dacht je van een leren hoekbank in een mooie cognackleur?

3. De juiste verlichting

Ook de juiste verlichting mag niet ontbreken. Kies voor twee mooie industriële hanglampen boven de eettafel of plaats een grote kroonluchter. Ook een staande lamp kan mooi staan naast een hoekbank, zodat ook dit gedeelte van de ruimte goed verlicht wordt. En wat dacht je van mooie spotjes op het plafond? Zo wordt jouw ruimte op een aparte manier verlicht en het straalt ook nog eens veel sfeer uit. 

4. Boekenkast

Lees je graag? Dan is een boekenkast een absolute must have. Ga voor een mooie houten boekenkast of kies voor een moderne boekenkast. Wat tegenwoordig een echte trend is, is een zwarte boekenkast met koperen vakken. Hier kun je mooi jouw boeken in stallen of kleine plantjes in plaatsen. 

5. Leuke accessoires

En als laatste mogen leuke accessoires natuurlijk ook niet ontbreken. Plaats een mix van grote en kleine planten in de ruimte en zorg voor een mooi vaasje met droogbloemen op de eettafel. Leuk het geheel op met mooie schilderijen of een ingelijste poster.

Wij hopen je op weg te hebben geholpen met onze tips en wensen je veel succes met het inrichten van jouw woonkamer!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen