pinterest
Duurzaam printen? Zo doe je dat!

Duurzaam printen? Zo doe je dat!

Je moet regelmatig belangrijke documenten printen. De ene keer gaat dit zonder problemen, de andere keer zit je plotseling zonder inkt. Wil jij het printen niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook een stuk duurzamer en goedkoper maken? Kies dan voor HP Instant Ink en je kunt automatisch cartridges vullen.

HP Instant Ink

HP Instant Ink is een unieke service van HP. Maak je gebruik van deze service, dan hoef je nooit meer nieuwe inktcartridges te bestellen voor je printer. Dit doet je printer namelijk helemaal zelf.

Dit werkt als volgt. Als je gebruik wil maken van HP Instant Ink, kies je eerst een plan. Dit plan is gebaseerd op het aantal pagina’s dat je per maand print, niet op de hoeveelheid inkt die je gebruikt. En of je nu zwart-wit of in kleur print, dat maakt niet uit. De kosten van HP Instant Ink zijn namelijk in beide gevallen hetzelfde.

Heb je een plan gekozen, dan wordt HP Instant Ink geactiveerd op je printer. Nog voor de inkt van je printer op is, zal het apparaat nieuwe inkt bestellen. Jij betaalt hier een all-in prijs voor, inclusief leveringskosten en recycling.

Gemakkelijker én goedkoper printen

Met HP Instant Ink print je niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk goedkoper. Dit komt omdat de cartridges van HP Instant Ink goedkoper zijn dan standaard inktcartridges. Je betaalt voor wat je print, je betaalt niet voor de inkt. En omdat je in kleur net zo goedkoop kunt printen als in zwart-wit, maakt het helemaal niet uit wat voor documenten je wil printen. Bij HP Instant Ink ben je altijd goedkoop uit.

Duurzaam printen met recyclebare inktcartridges

HP Instant Ink is een duurzame printoplossing. Niet alleen omdat je alleen de inkt afneemt die je daadwerkelijk nodig hebt, maar ook omdat de inktcartridges van HP Instant Ink volledig recyclebaar zijn. Hecht je veel waarde aan gemakkelijk en goedkoop printen, maar vind je duurzaamheid ook erg belangrijk? Dan is HP Instant Ink zeker iets voor jou.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen