pinterest
Het kiezen van de juiste jaloezieën

Het kiezen van de juiste jaloezieën

De raamdecoratie jaloezieën is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Deze raamdecoratie kan zijn vervaardigd van aluminium, van de kunststof PVC of van hout. Keukens en badkamers worden doorgaans voorzien van jaloezieën die vervaardigd zijn van aluminium of van kunststof. In woonkamers zijn ze vaak vervaardigd van hout. 

Afbeelding 

Waarom kiezen voor jaloezieën met horizontale lamellen? 

Op zoek naar een functionele raamdecoratie? Horizontale jaloezieën zijn sfeervol en tijdloos. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Wil je ze gebruiken voor een groot raam? Aangeraden wordt om dan te kiezen voor brede horizontale lamellen.  Met deze raamdecoratie kan het licht in de kamer goed worden gereguleerd. Reguleren van dat licht doe je door het kantelen van de lamellen. 

Kiezen voor houten jaloezieën 

Waarom kiezen voor houten jaloezieën als raamdecoratie? Het is een populair en duurzaam product. De van echt hout vervaardigde jaloezieën hebben een sfeervolle en natuurlijke uitstraling, Uiteraard zijn ze leverbaar in diverse houtsoorten. Doorgaans zijn ze voorzien van 50 mm brede lamellen. Ze zijn leverbaar in diverse standaardmaten. Uiteraard kun je ze ook precies op maat laten maken. 

Kiezen voor aluminium jaloezieën 

Waarom kiezen voor aluminium jaloezieën als raamdecoratie? Uiteraard zijn deze jaloezieën vervaardigd van aluminium van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit diverse lamelbreedtes. Ze zijn verkrijgbaar met onder andere lamellen met een breedte van 25 mm, 35mm en van 50 mm. Deze populaire raamdecoratie is leverbaar in kleuren en standaardmaten. Uiteraard kunnen ze desgewenst ook op maat worden gemaakt.  

Kiezen voor kunststof PVC jaloezieën 

Waarom kiezen voor kunststof PVC jaloezieën als raamdecoratie? Door te kiezen voor deze jaloezieën kies je voor het gemak van kunststof.  Bovendien hebben ze de uitstraling van hout. Beschik je over een beperkt budget? Dan zijn deze voordelige jaloezieën zeker het overwegen waard. Uiteraard kunnen ze zowel in een standaardmaat als op maat gemaakt worden geleverd. 

Zijn jaloezieën geschikt om een kamer te verduisteren? 

Wil je kamers in je huis verduisteren? Gebruik daarvoor geen jaloezieën, want  dit type raamdecoratie is daarvoor ongeschikt.  Je kunt de kamers wel goed verduisteren als je de jaloezieën combineert met bijvoorbeeld verduisterende overgordijnen. 

Zijn jaloezieën geschikt om te gebruiken in de badkamer? 

Jaloezieën kunnen zeker in vochtige ruimtes, zoals badkamers, worden gebruikt. Aangeraden wordt dan wel om te kiezen voor van kunststof of aluminium gemaakte jaloezieën. Aluminium en kunststof zijn immers niet gevoelig voor roestvorming. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen