pinterest
Hoe val je op met immoborden?

Hoe val je op met immoborden?

Wil je immoborden bedrukken? Dan is het altijd verstandig om hier vooraf goed over na te denken. Je wilt immers wel dat immoborden goed opvallen. Gelukkig zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je opvalt met immoborden. En daar gaan wij je bij helpen! 

Wat zijn immoborden?

Het is natuurlijk wel zo handig om te weten wat een immobord precies is. Immoborden bedrukken kan namelijk behoorlijk prijzig zijn en je wilt natuurlijk wel eerst weten wat het precies is. Kortgezegd is een immobord een driehoekig bord dat op panden gekleefd kan worden die in de verkoop zijn of die te huur staan. Het immobord staat ook wel bekend als een makelaarsbord al zijn er nog veel meer synoniemen zoals een vouwbord, een raambord en een driekhoeksbord. Er zijn tal van verschillende varianten en uitvoeringen beschikbaar zodat je er altijd iets uit kunt kiezen dat goed bij de situatie past en waardoor het bord direct opvalt.

Zorg dat je opvalt 

Immoborden bedrukken kan dus op heel veel verschillende manieren. De meeste mensen kiezen ervoor om het logo van hun bedrijf op het bord te laten drukken in combinatie met de woorden 'te koop' of 'te huur'. Bij een dergelijk bord is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat ze zo opvallend mogelijk zijn. Hoe opvallender het bord is, hoe groter de kans dat je mensen bereikt die wellicht geïnteresseerd zijn. Daarbij gaat het overigens niet alleen maar om de bedrukking zelf. Natuurlijk zijn de kleuren en vormen op het bord van groot belang om op te vallen voor mensen die langslopen of in de omgeving komen. Daarnaast is echter ook het formaat van belang. De standaardafmetingen zijn 70 centimeter of 140 centimeter bij een meter. Daarnaast kun je ze echter ook veel groter bestellen.

Eigen huisstijl! 

Naast het feit dat immoborden op moeten vallen, wil je natuurlijk ook dat er herkenbaarheid optreedt. Daarom is het van groot belang om altijd gebruik te maken van de eigen huisstijl. Het gaat daarbij niet alleen maar om de kleuren die je gebruikt op de borden, maar ook om het logo. Wanneer mensen een immobord direct herkennen aan de kleur of het logo, is de kans groter dat ze geïnteresseerd raken. Mits het bedrijf goed bekend staat natuurlijk. Wist je trouwens dat het zelfs mogelijk is om lichtgevende immoborden te laten bedrukken? Daardoor zijn ze zelfs in het donker goed zichtbaar.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen