pinterest
Inductie beschermer

Inductie beschermer

De beste bescherming van je inductiekookplaat

Door het gladde oppervlak van een inductiekookplaat komen er gemakkelijk krassen op de plaat en bovendien blijft er gemakkelijk vuil op liggen, bijvoorbeeld ten gevolge van andere werkzaamheden in de keuken. Daar is nu de perfecte oplossing voor: De inductie beschermer van Topdoek!

Een inductiebeschermer voor elke keuken en elke woonstijl

In het bijzonder ruime assortiment van Topdoek.nl vind je inductiebeschermers met tal van dessins erop. Elk dessin is op zijn beurt weer leverbaar in elk denkbaar formaat inductiekookplaat. Je kan kiezen uit unikleurige beschermers - in diverse kleuren, maar er zijn ook inductiebeschermers met platen en foto's erop. Deze foto's variëren van landschappen tot dieren erop en brengt kleur in je keuken. Naast de al door Topdoek.nl, een specialist in het afdrukken van foto's op allerlei ondergronden, voorbedrukte dessins zijn er zelfs aanpasbare ontwerpen waarbij je je eigen foto of tekening op de inductiebeschermer kunt laten drukken. Zo kun je de beschermhoes dus helemaal personaliseren en aanpassen aan jouw smaak en stijl. En haal je er gelijk meerdere in huis, dan heb je zelfs een beschermhoes voor elke gemoedstoestand of dag van de week!

Eenvoudig in gebruik

De inductiebeschermers van Topdoek.nl zijn eenvoudig in gebruik. Gebruik je de kookplaat niet meer, dan rol je de beschermer over de plaat heen. Zo ontstaat er extra werkruimte in je keuken, terwijl de kookplaat toch beschermd is tegen het ontstaan van krassen! Let er daarbij wel op dat je de inductiebeschermer pas uitrolt als de plaat is afgekoeld. Ga je de inductieplaat weer gebruiken? Dan is de beschermer in no-time weer opgerold en kun je gaan koken.

Snelle levering

Bestel je vandaag voor 14.00u, dan kun je de inductiebeschermer al binnen 2 werkdagen in huis hebben. En bij een bestelling van meer dan €48 is de verzending zelfs geheel gratis. Bij Topdoek.nl kun je met alle bekende betaalmethodes van Nederland terecht, inclusief Ideal. Ook achteraf betalen via Klarna is mogelijk. Ook in het buitenland kun je profiteren van de ideale inductiebeschermers van Topdoek.nl. De beschermhoezen worden namelijk door heel Europa afgeleverd.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen