pinterest
Inspiratie voor tuinkassen

Inspiratie voor tuinkassen

Het tuinieren is een van de populairste bezigheden in de vrije tijd van de hobbyist. Een tuinkas is daarom ook erg populair. Elk seizoen van het jaar de mogelijkheid om te zaaien en te oogsten. Je kunt groenten, fruit en kruiden kweken in alle seizoenen met een tuinkas. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en wij helpen je graag in het opdoen van inspiratie.

Kies voor een tuinkas die past bij jouw wensen en tuin

Op zoek naar een passende tuinkas voor in jouw tuin? Er zijn veel mogelijkheden en voor iedere doelgroep is er wel een kas die aansluit. Van hobbykassen tot professionele tuinkassen, je kunt verdwalen in het aanbod van de verschillende aanbieders. Ga daarom na wat voor tuinkas aansluit bij jouw behoeften en hoe je de kas wilt gaan gebruiken. Wil je er groenten, fruit of kruiden in gaan verbouwen, hoeveel ruimte ben je hiervoor nodig, hoeveel ruimte heb je in de tuin? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Afbeelding

Smeedijzeren tuinkassen

Wil je een exclusieve en luxe tuinkas, kijk dan eens naar een smeedijzeren tuinkas. Het metaal in combinatie met het glas zorgen voor een unieke uitstraling. Smeedijzer doet erg authentiek aan en zorgt voor die unieke en luxe uitstraling. Deze kassen worden veelal op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals rond of juist spits.

Moderne tuinkas

Wil je een meer moderne uitstraling hebben? Een strak aanzicht, rechte lijnen, een echte eye catcher in jouw tuin. Geschikt voor grote tuinen, kleine tuinen en verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten.  Er is een ruime variatie aan moderne tuinkassen verkrijgbaar. Mooi glas met een stalen frame. Of wat dacht van oranjerie tuinkassen, deze zijn sierlijk en gehuld in prachtige kleuren. Naast dat je een oranjerie tuinkas kan gebruiken om groenten en/of fruit in te kweken, kun je hem ook gebruiken als fijne zitplek.

Simpele tuinkas

Gaat het je vooral om de functie van de tuinkas? Dan is een simpele tuinkas de beste optie. Voor de hobbyist een prima keus en ook hiervoor is een ruim assortiment beschikbaar. Heb je een standaard formaat en is maatwerk niet vereist? Dan zijn er bouwpakketten in standaard formaten beschikbaar, die je zelf op kan bouwen.

Als je aan het kijken bent met een tuinkas, is het wijs om een langs een showroom te gaan. Je kunt met eigen ogen zien hoe de tuinkas eruit ziet, hoe deze werkt en je kunt advies inwinnen van experts. Neem bijvoorbeeld de showroom van Buiten-goed. Hier staan tuinkassen in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten. Wij hopen je geïnspireerd te hebben en wensen je veel succes in jouw zoektocht naar de juiste tuinkas.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen