pinterest
Interesse in een keukenshowroom aan huis?

Interesse in een keukenshowroom aan huis?

Voor het kiezen van een nieuwe keuken ga je niet over één nacht ijs. Je wil goed kunnen nadenken over wat je nu precies wil, je wil alle mogelijkheden met elkaar kunnen vergelijken en je wil er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt in ieder opzicht. Het bezoeken van de ene showroom na de andere en het enorme aanbod maakt het kiezen er niet makkelijker op. Hoe meer keukens je ziet, hoe minder zeker je van je keuze lijkt te worden. 

Heb je al eens gedacht aan de mogelijkheid van een keukenshowroom aan huis? Door gebruik te maken van dit concept neem je namelijk al heel wat van de keuzestress weg en kun je echt heel doelgericht naar jouw plannen en ideeën toe werken.

Het concept van een keukenshowroom aan huis

Je kunt dit concept met recht behoorlijk uniek noemen. Een keukenshowroom aan huis zorgt ervoor dat jij niet langer zelf actief de beste keukenzaken moet gaan opzoeken, maar dat de mooiste keukens bij wijze van spreken naar je toe komen. Hoe dit verloopt, ontdek je hieronder.

De voorstelling bij je thuis

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van een keukenshowroom aan huis, volstaat het om gewoon een afspraak te maken. Op het afgesproken moment komt dan de adviseur bij je langs om je alle mogelijkheden voor te stellen specifiek voor de keuken die jij in gedachten hebt en waar je al zo lang van droomt. Het grote voordeel dat je hier hebt, is dat er echt op maat gewerkt kan worden. 

Na het opmeten van de beschikbare ruimte en het analyseren van de indelingsmogelijkheden, is het tijd om aan de slag te gaan en keuzes te maken. De kleuren en materialen kun je onmiddellijk in je eigen keuken uittesten en geven je een veel realistischer beeld dan wanneer je in een fel verlichte showroom op locatie bent. Maak je vooral geen zorgen dat het concept van een keukenshowroom aan huis je in je mogelijkheden zou beperken, de adviseur is volledig uitgerust om je het volledige gamma voor te stellen.

De opmaak van het 3D-ontwerp

Nadat alle kleuren, materialen en indelingen aan je zijn getoond en jij je voorkeuren hebt kunnen aangeven, wordt hier een professioneel 3D-ontwerp van gemaakt. Het is namelijk pas na het zien van dit plan dat je je echt een beeld kunt vormen van hoe je nieuwe keuken er zal gaan uitzien. Het 3D-ontwerp wordt bij je thuis gemaakt zodat je nog steeds de kans hebt om aanpassingen aan te brengen. Een idee kan perfect klinken, het is daarom niet altijd de meest ideale keuze in de praktijk. Pas als jij volledig tevreden bent, kan het ontwerp als definitief beschouwd worden en kan je nieuwe keuken in bestelling gaan.

De levering en montage

Dan is het nu tijd voor wellicht de spannendste stap in het hele concept, namelijk de levering, montage en installatie van je gloednieuwe keuken. Vakmannen komen de installatie op het afgesproken tijdstip uitvoeren en ronden die pas af als jij helemaal tevreden bent en alles naar behoren werkt. Ook na het beëindigen van de werkzaamheden kun je rekenen op een professionele dienst na verkoop.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen