pinterest
Zoek je een snelle en betaalbare keukenrenovatie?

Zoek je een snelle en betaalbare keukenrenovatie?

Heb je het opknappen van je keuken al een tijdje uitgesteld? Misschien zie je op tegen de rommel die een keukenrenovatie met zich meebrengt. Of wellicht laat je budget het niet toe om een volledig nieuwe keuken aan te schaffen. Voor beide situaties is een eenvoudige en betaalbare oplossing. Namelijk door je keuken te laten wrappen.

Een compleet nieuwe aanblik van je bestaande keuken

Een complete keukenrenovatie is soms ook helemaal niet aan de orde. Zeker niet als je op zich tevreden bent met de huidige indeling. Het enige wat je nodig hebt, is dat de keuken opgefrist wordt. Als je je keuken laat wrappen, houd je de originele keuken. Wat er wel gebeurt tijdens deze keukenrenovatie, is dat de keukenkastjes een nieuw uiterlijk krijgen. Er wordt een speciale folie over de kastjes aangebracht. Hierdoor ziet je keuken er ineens heel anders uit. Want je kiest zelf de kleur en de structuur. Een simpele witte keuken krijgt een stijlvol antracietgrijs uiterlijk. Of de houten, bruine keukenkastjes ondergaan een ware metamorfose als je er een metallic folie over aanbrengt.

Bepaal je eigen interieurstijl

Het is gebruikelijk dat je, als je een nieuwe keuken aanschaft, ook voor een eigentijdse stijl kiest. Dat is tevens mogelijk tijdens de keukenrenovatie waarbij je je keuken laat wrappen. Want de wrapfolie is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kan de stijl van je keuken helemaal aangepast worden aan je huidige interieur. Dit kan industrieel zijn, met donkere kleuren die je combineert met een betonlook. Of je kiest voor een landelijke stijl door de keukenkastjes te laten wrappen met folie in een lichte kleur met een houtnerf. Houd je meer van kleurrijke accenten of glanzende keukenkastjes? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt zelf de kleuren van je keuken, want met de vele soorten folie is vrijwel alles mogelijk.

Het beste resultaat tijdens de keukenrenovatie

Heb je een oudere keuken, dan is het mogelijk dat de deurtjes door jarenlang intensief gebruik, beschadigd zijn. Of misschien hebben de kastdeurtjes een patroon of reliëf dat niet meer past in de stijl die je in gedachten hebt. Als de folie op de kastdeurtjes wordt aangebracht, zul je de beschadigingen of de patronen blijven zien. De folie is sterk, maar wel dun genoeg dat dit soort zaken niet wegvallen na het wrappen. In sommige gevallen kan het dus verstandig zijn alleen de kastdeurtjes tijdens de keukenrenovatie te vervangen door gladde kastdeurtjes. Datzelfde geldt voor de overige panelen die in de keuken aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat het wrappen ook helemaal tot zijn recht zal komen.

De voordelen van het wrappen van keukenkastjes

Als je er voor kiest om de huidige kastdeurtjes en panelen te vervangen, dan duurt dit ongeveer vier dagen. Maar in de tussentijd kun je je keuken gewoon blijven gebruiken. Het wrappen zelf duurt maar een dag. Je hebt van deze keukenrenovatie daarnaast geen rommel. Je keuken laten wrappen kost bovendien een stuk minder dan het volledig vervangen van je keuken. De folie die gebruikt wordt voor het wrappen, is van hoogwaardige kwaliteit en gaat bovendien lang mee. Je kunt de keukenkastjes eenvoudig onderhouden en er zijn geen speciale schoonmaakmiddelen noodzakelijk.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen