pinterest
Interieur voordelig en snel veranderen

Interieur voordelig en snel veranderen

Natuurlijk kun je een woning met wat behang en verf in mooie tinten een geheel nieuwe stijl geven. Wil je jouw huis opfrissen, maar niet alle bestaande meubels de deur uit doen en niet direct afscheid nemen van al je interieur? Dan zijn er creatieve manieren om het huis op een snelle (en voordelige) manier een nieuwe look te geven!

Afbeelding

Verander de aanwezige accessoires

Ook met een klein budget van bijvoorbeeld 50 tot 100 euro, kun je jouw woonkamer (of uiteraard een andere ruimte in huis) en geheel nieuwe look geven. Denk eens aan het kopen van een lapje stof en het zelf naaien van nieuwe hoesjes voor kussens, of voor het maken van een hoes voor over de bank.

Budget vrijmaken

Zelfs het zelf bekleden van stoelen met een stoffen zitting is niet zo lastig als je denkt. Of koop textielverf voor in de wasmachine en verf hoesjes en bijvoorbeeld beddengoed zelf! Een beetje budget is altijd vrij te maken. Kijk eens kritisch naar je abonnementen en neem je televisie en internet af als alles in 1 pakket? Indien je dat pakket afneemt bij het bedrijf dat ook je mobiele provider is, krijg je vaak nog extra korting.

Veel doen met verf

Van discount rollen behang, of door verf en behang te zoeken op websites als Marktplaats, kun je veel leuke kleuren en behang op de kop tikken voor een laag bedrag. Hiermee kun je bijvoorbeeld een feature wall maken in jouw woonkamer of slaapkamer. De rest van de muren verf je in een neutrale kleur, of bekleed je met behang in neutrale tinten die rust geven. Zo geef je jouw kamer snel een geheel nieuwe uitstraling en kun je binnen een dag jouw woonomgeving een flinke boost geven.

Het interieur veranderen met licht

De snelste manier om de uitstraling en het kleurenschema van jouw woning te wijzigen is het werken met licht. Zelfs bij de bekende budget winkels kun je tegenwoordig terecht voor lampen met verschillende kleuren, die meestal werken met een afstandsbediening. Kies voor een voordelige ' mood light'. Door op verschillende momenten te kiezen voor warme tinten licht, zoals roze tinten of warme geeltinten, zorg je voor een gezellige knusse sfeer. Met wit licht en blauwtinten zorg je voor helder licht, waarin je goed kunt focussen. Perfect voor een werkruimte!

Extra ruimte creëren?

Wie, zonder al te veel in de kosten te lopen, graag wat vierkante meters toevoegt aan zijn huis, vindt daarvoor ook diverse opties. Een bijkeuken, garage of schuur is in veel gevallen relatief eenvoudig bij de woonruimte te trekken. Zo vergroot je relatief eenvoudig je keuken. Het doorbreken van een muur en zetten van een nieuwe wand is vaak het leeuwendeel van het werk.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen