pinterest
Jouw badkamer vernieuwen; 3 tips

Jouw badkamer vernieuwen; 3 tips

Je staat op het punt om je badkamer te vernieuwen en hebt keuzestress. Dat is niet zo gek, want er zijn ontzettend veel manieren waarop je jouw badkamer kunt vormgeven en de trends blijven maar komen en gaan. Hoe weet je nu voor welk type badkamer je moet gaan en wat jij zelf het allermooiste vindt? Of wil je de badkamer juist vernieuwing bieden, zodat je je woning later tegen een hogere prijs kunt verkopen? Geen paniek, want we helpen je graag bij deze moeilijke klus. Lees snel verder voor drie tips om jouw badkamer te vernieuwen.

Een complete badkamer kopen

Als jij je woning ‘slechts’ verkoopklaar wilt maken door er een nieuwe badkamer in te gooien, dan zal je moeten kijken naar een toegankelijke badkamer. Dat wil zeggen, een badkamer die er niet per se uitspringt of bijzonder is. Moderne badkamers doen het altijd goed op de verkoopfoto’s en zorgen er ook gelijk voor dat je een hogere verkoopprijs kunt vragen. Je ziet dus veel terug van de investering, waardoor het zeker een goed idee is. Wist je dat je complete badkamers kunt kopen? Deze zijn al helemaal bij elkaar gezocht, waarbij de meubels van hetzelfde merk of dezelfde stijl zijn. Dit maakt het voor jou als koper extra makkelijk en scheelt een hoop tijd. 

Een moderne badkamer

Wil je jouw badkamer vernieuwen omdat de huidige niet meer zo modern is? Dat komt goed uit! Een moderne badkamer is gemakkelijk te realiseren, want eigenlijk heb je hier slechts de basis voor nodig. Kies vooral voor een strakke afwerking, zoals inbouwkranen en geen extra poespas. Ouderwetse badkamers zitten vaak vol met allerlei tierlantijntjes en decoratieve elementen in de tegels, wat je juist wilt voorkomen. Kies dus altijd voor strak, glad en zonder te veel drukte. Zo is jouw badkamer binnen no-time af en past deze weer helemaal in de huidige tijdsgeest.

Een spa-gevoel

Als jij een spa-gevoel in je badkamer wilt creëren, dan heb je een aantal elementen nodig. Denk aan veel natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Je kunt bijvoorbeeld een houten wasmeubel maken en hier een stenen waskom op plaatsen. Dit staat ontzettend chic en past volledig bij de uitstraling van een wellness. Kies voor een inloopdouche, welke je middels een stenen muur afschermt van de rest van de badkamer. Tot slot kun je nog een heerlijk vrijstaand bad toevoegen voor het extra ‘wow-effect’. Jouw spa-badkamer is helemaal af!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen