pinterest
Let op deze details om je huis te stylen

Let op deze details om je huis te stylen

Afbeelding

Het kan geen kwaad om eens in de paar jaar een kritisch rondje om je eigen huis te lopen. Of laat het iemand anders doen, dat werpt vaak weer nieuw licht op de zaak. Ziet alles er nog zo uit als je graag zou willen? Is alles nog een beetje van deze tijd? Er komen met grote regelmaat nieuwe vindingen op de markt die je zelf thuis kunt toepassen. Daarnaast zijn er ook telkens nieuwe trends. Zoals we zelf in trendy kleding lopen, zo kunnen we ook ons huis trendy stylen.

Ander kleurtje

Sowieso is het van belang om de verflaag op het houtwerk eens in de zoveel tijd te verversen. Dat draagt bij aan het behoud van de kozijnen en daarmee ook aan het behoud van de waarde van je woning. Denk er eens over na om een totaal ander kleurtje te kiezen voor het schilderwerk. Wees niet bang om te experimenteren, maar overdrijf het ook niet. Met de juiste kleuren kun je de woning een frisse nieuwe look geven, maar het moet natuurlijk niet spraakmakend worden in negatieve zin. Beperk het ook tot het houtwerk en dompel niet de hele woning onder in de rode of groene verf. Je kon wel eens problemen krijgen met de plaatselijke welstandscommissie.

Accessoires weerspiegelen je stijl

Je kunt tegenwoordig heel veel accessoires kopen in vrijwel elke denkbare stijl. Met een andere brievenbus ziet je voordeur er bijvoorbeeld al meteen heel anders uit. Koop er een bijpassende deurklink bij zodat je de eenheid behoudt. Ook het hang- en sluitwerk kun je hierop aanpassen door bijvoorbeeld te letten op de kleur. Het is meteen een goed moment om alle cilindersloten eens goed te controleren op veiligheid. Hoe hoger de kwaliteit van zo’n slot is, hoe groter de kans wordt dat inbrekers jouw woning voorbij zullen wandelen.

Aluminium kozijnen

Zijn de kozijnen aan vervanging toe of wil je eens totaal iets anders? Dan zou je de aanschaf van aluminium kozijnen kunnen overwegen. Ze geven niet alleen een compleet andere look aan je woning, ze zijn ook nog eens van zodanige kwaliteit, dat ze vele jaren meegaan en er altijd fraai uit blijven zien. Eventueel kun je ervoor kiezen om de aluminium kozijnen te schilderen, zodat je toch nog een beetje het klassieke beeld van het kozijn behoudt. Daarmee is het moderne effect weliswaar weer enigszins verdwenen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen