pinterest
Leuke ideeën voor cadeaus bij een housewarming

Leuke ideeën voor cadeaus bij een housewarming

Organiseert een vriendin, kennis of familie binnenkort een housewarming? Tijd om alvast na te denken over een passend cadeau. Je wilt wellicht niet arriveren met een fles wijn uit de supermarkt of een boeket van de plaatselijke bloemist. Er zijn originelere housewarming cadeaus te vinden! Zo is het bij een fles wijn leuk om deze van een persoonlijk etiket te voorzien; denk aan een foto van je vriendin met de sleutel van het huis, of denk aan een foto van een moment dat jullie samen meemaakten. Het geeft je cadeau een persoonlijke touch. Zo’n cadeau voor een vriendin is overigens niet alleen leuk bij een housewarming, maar ook voor een verjaardag, haar afstuderen, een jubileum, enzovoorts.

Geef een accessoire voor in het nieuwe huis

Je wilt het interieur in huis eens in de zoveel tijd van een nieuwe impuls voorzien, zonder grote meubels te moeten vervangen. Veel mensen doen dat door bijvoorbeeld enkele accessoires te wisselen, door een nieuwe lamp op te hangen, enzovoorts. Speel hier alvast op in, door de organisator van de housewarming een accessoire te geven. Leuk is bijvoorbeeld een kaarthouder met glazen theelicht, waarbij in plaats van een kaart ook een persoonlijke foto in de houder geplaatst kan worden. Of denk aan een huisnummerbord, een leuke accessoire voor buiten! Je kunt het bord van de naam van de organisator van het feestje laten voorzien.

Zorg voor een accessoire die in het interieur past

Vraag de organisator van de housewarming alvast eens naar een korte video of wat foto’s voor een sneak preview van de woning. Dit geeft je tegelijkertijd een goed beeld van de gebruikte kleuren en materialen, waar je vervolgens je accessoires bij kunt zoeken. Een grote mismatch tussen kleuren en materialen wil je voorkomen! Pasteltinten en natuurlijke materialen als hout en composiet doen het altijd goed. Ze passen bij zowel een modern, als een landelijk en klassiek interieur.

Servies, bestek of gebaksbordjes

In plaats van accessoires voor het interieur kan ook het geven van servies, bestek of bijvoorbeeld gebaksbordjes leuk zijn. Het is hierbij belangrijk dat je weet wat iemands smaak is; een groot contrast tussen het servies wat iemand al heeft en jouw nieuwe servies wil je voorkomen. De kans is groot dat je borden, bakjes of bijvoorbeeld glazen al snel op zolder verdwijnen. Dat is zonde! In plaats van de genoemde elementen zou je ook voor een fraaie houten plank kunnen kiezen. Een sieraad op het aanrecht!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen