pinterest

Licht in huis; de beslissing ligt bij jou

Een Velux verduisterend rolgordijn: het kwaliteitsvolle product dat aan je wensen voldoet. Hoe fijn we het ook vinden wanneer de zon schijnt; de meesten onder ons houden ervan om ’s avonds en ’s nachts te kunnen genieten van een goed verduisterde ruimte. Niet alleen wil je in de zomer graag voldoende nachtrust hebben door het zonlicht buiten te houden; je wilt daarnaast ook kunstmatige verlichting zoals die van straatlantaarns uit je kamer houden. Je bioritme en rust zijn belangrijk. Daarom is het kiezen voor een betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig en eenvoudig te gebruiken product een goede keuze.

De verduisterende rolgordijnen van Velux zijn beschikbaar in zestien kleuren en kunnen deels lichtdoorlatend of volledig verduisterend zijn. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Het is belangrijk om hierop te letten aangezien dakramen een specifieke afmeting hebben en het rolgordijn hierop moet aansluiten. Om de juiste keuze te maken, word je geholpen op websites aan de hand van maatcodes. Bovendien geniet je vaak van een fabrieksgarantie van drie jaar. Een Velux verduisterend rolgordijn is daarom in vele opzichten een interessante keuze. 

Wil je juist meer lichtinval in een bepaalde ruimte?

Terwijl we ’s nachts graag ongestoord in de donkerte liggen, hebben we overdag graag een flinke dosis daglicht. De zon die je ruimte rijkelijk verlicht en verwarmt - dat kan alleen als je een lichtkoepel in je vlak of hellend dak hebt om de natuur een handje te helpen. En ook jou, aangezien wij mensen heel veel deugd hebben bij daglicht. Positieve effecten op de gezondheid zoals een verbetering in slaap, een gezonder bioritme en een beter humeur zijn slechts enkele van de sterke troeven van een koepel. Ventilatie, meer warmte in huis, een verhoogde waarde van je woning en besparing op elektriciteit mogen bij het lijstje op. Lichtkoepels kunnen helder of opaal zijn en verschillende vormen hebben: bol, piramidaal of vlak. De basic lichtkoepel met een, twee, drie of vier wanden heeft een anti-inbraaksysteem en wordt geleverd met verscheidene dakopstanden van PVC of polyester, al naargelang je keuze. 

Een gemakkelijke beslissing in een ruim aanbod

Je begrijpt: er is een waaier aan mogelijkheden. Met een lichtkoepel breng je nieuw leven in huis. Het punt is om goed te kijken naar wat je wensen en noden zijn en welke functie de koepel dient te vervullen. Je kan als het ware een koepel op maat creëren. Bovendien kan je 24/7 op ons rekenen om je te helpen bij je beslissingen en aankoop. Dankzij de ruime keuze, scherpe prijzen, snelle levering en gratis verzending ben je meer dan tevreden. Wacht niet langer met het verhogen van jouw wooncomfort én de waarde van jouw woning en kies vandaag nog de zonwerende of toelatende oplossing voor jouw huis.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen