pinterest
Manieren om je interieurwinkel te boosten

Manieren om je interieurwinkel te boosten

Je verkoopt diverse soorten huishoudelijke producten en je wil je bedrijf graag laten groeien. Je kan online adverteren, je kan ook adverteren via drukwerk. Het voordeel van drukwerk is dat je gericht je doelgroep kan opzoeken.

Stuur post

Iedereen wil af en toe iets versturen maar hebben het materiaal er niet voor om dat te doen. Je kan bijvoorbeeld elke soort maat brievenbusdoos bedrukken en deze gaan verkopen. Door brievenbusdoosjes te verkopen heb jij het ideale promotiemateriaal. Het doosje gaat vaak van hand tot hand. Ideaal toch?

Lekker tafelen

Iedereen wil lekker kunnen eten aan tafel. Daarvoor heb je natuurlijk ook leuke tafellinnen nodig. Je kan daarvoor servetten bedrukken bijvoorbeeld. Tafellinnen verhogen de sfeer in huis tijdens het eten. Erg belangrijk dus.

Noteren maar

Er zijn ook schrijfproducten nodig. Zo maken sommige mensen nog een boodschappenlijstje met pen en papier. Laat daarom pennen en notitieblokken bedrukken met jouw logo. Vooral pennen gaan vaak van hand tot hand. Dus zorg dat je logo door veel mensen gezien wordt.

Fotobomb 

Je kan ook een service doen waarbij mensen hun foto’s kunnen laten printen op een bepaald materiaal. Op deze manier kan je klanten aan je binden omdat ze iets persoonlijks kunnen laten drukken. 

Laat het ze bijhouden

Erg belangrijk is een kalender. Met een kalender worden belangrijke dingen genoteerd zoals verjaardagen. Erg belangrijk als je er een snel bij de hand hebt. Veel mensen hebben op hun mobiel een agenda maar hebben ook nog een fysieke kalender bijvoorbeeld.

Lezen maar

Er wordt ook nog weleens een boek gelezen. Mensen houden van persoonlijk dus geef ze de mogelijkheid om zelf een ontwerp boekenlegger te maken.

 

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen