pinterest
Meer ruimte en gebruiksgemak met een tv beugel

Meer ruimte en gebruiksgemak met een tv beugel

Ben je ook helemaal klaar met dat logge tv meubel dat een heel stuk van je woonkamer inneemt? Waar het vroeger de normaalste zaak was om je tv op een tv meubel te plaatsen, liefst nog een meubel met wat planken en vakken om spullen op te bergen, kiezen steeds meer mensen voor een strakke tv beugel. Dat is natuurlijk ook helemaal te begrijpen, gelet op de vele voordelen die eraan verbonden zijn, zoals onder meer de extra ruimte die je ermee bespaart.

De voordelen van een tv beugel

Een tv meubel heeft heel wat nadelen waar je, als je kiest voor een tv beugel, geen last meer van hebt. De nieuwe generatie tv beugels besparen je heel wat ruimte, zijn perfect te integreren in je interieur, laten je toe om op een ergonomisch verantwoorde manier tv te kijken en zijn bovendien ook nog zeer veilig. Redenen genoeg om direct dat grote tv meubel te vervangen door een beugel.

Je bespaart heel wat ruimte

Een tv meubel neemt al snel heel wat plaats in. Vaak is het meubel veel groter dan eigenlijk nodig is om enkel maar de tv op te zetten en dus ben je een stuk van je woonkamer kwijt. Zeker als je een kleinere woonkamer of slaapkamer hebt en je wil hier tv kunnen kijken in je vrije uurtjes kies je met een tv beugel voor een oplossing die geen plaats inneemt. Die plaats kan je dan lekker gebruiken om andere mooie spullen te plaatsen.

Een tv beugel past perfect in ieder interieur

Je hebt bij het kiezen voor een tv beugel niet meer het probleem dat je er rekening moet mee houden dat het geheel moet passen bij je bestaande interieur, iets wat je met een meubel uiteraard wel hebt. Omdat de beugel achter je tv toestel verborgen zit, zie je er amper iets van en is het al helemaal niet storend voor de sfeer van de kamer.

Je kan zelf de ideale positie van je tv bepalen

Een tv die niet juist staat opgesteld, kan na verloop van tijd voor fysieke ongemakken zorgen. Rugpijn, nekpijn en hoofdpijn zijn typische symptomen van een verkeerde houding tijdens het tv kijken. Een tv beugel kan je op precies de juiste hoogte hangen en kan je bovendien kantelen, afhankelijk van hoe jij het meest comfortabel zit of ligt. Kies het beste stukje van jouw muur voor de bevestiging, zoek de juiste hoogte en positie en je bent klaar voor urenlang kijkplezier zonder de minste last.

Een tv beugel is een veilige oplossing

Een groot voordeel van een tv beugel is dat je tv door de hoogte minder risico loopt om omver gelopen te worden. Zeker met kinderen in huis is een ongelukje niet uit te sluiten, maar je kan je ook voorstellen dat je dit zelf bijvoorbeeld tijdens het poetsen tegenkomt. Tv's kosten wel wat geld waardoor een veilige bevestiging op hoogte zeker een voordeel is.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen