pinterest
Mooie alternatieven voor een tv meubel

Mooie alternatieven voor een tv meubel

Heb je niet veel ruimte in je woonkamer om bijvoorbeeld meerdere kasten te plaatsen? Of ben je op zoek naar een leuk alternatief voor een tv meubel? Kijk dan eens naar een tv standaard. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en geven je huis niet alleen een opgeruimde aanblik. Het is ook nog eens heel flexibel in het gebruik.

Een design tv standaard voor een luxe uitstraling

Een tv standaard staat vaak los in de kamer. Dat geeft al een heel ruimtelijk gevoel, omdat je blik niet afgeleid wordt door een kast of door allerlei spullen die op de kast en naast de tv staan. Dat maakt dat je met een tv standaard een strakke of luxe inrichting kunt creëren. Dat benadruk je nog extra als je kiest voor een design standaard. Het ontwerp pas je natuurlijk helemaal aan je interieurstijl aan. Dit kan bijvoorbeeld Scandinavisch zijn als je gaat voor een tv standaard met een stijlvol houten onderstel. Met een driepoot van zwart metaal past de tv standaard perfect in een industriële inrichting.

Kijk flexibel naar de tv in je huiskamer

Een tv standaard heeft behalve een mooie uitstraling ook nog een praktische kant als het gaat om het inrichten van je woonkamer. Zeker als je niet veel ruimte hebt, is het gemak van een tv standaard heel groot. Kies voor een verrijdbare tv standaard die je op een geschikte plek in je woonkamer kunt zetten als de tv uit is. Op het moment dat je tv wilt kijken, verplaatst je het geheel eenvoudig naar de plaats in de woonkamer die jou het beste uitkomt. De wieltjes zijn in het onderstel verwerkt, zodat het niet eens opvalt dat je de tv standaard kunt verplaatsen.

Gemak onder het kijken

Als je op de bank zit, heb je een ander zicht op het beeldscherm van je tv dan dat je op de stoel naast de salontafel zit. Daarom is het ook goed om te weten dat de tv standaards op verschillende manieren in te stellen zijn. Het beeldscherm dat je in de tv standaard plaatst, kun je bijvoorbeeld draaien en kantelen. Dat is ook gemakkelijk als de zon precies op het beeldscherm schijnt. De standaard is bovendien in hoogte verstelbaar. Dit kan bij een aantal modellen handmatig. Maar je kunt ook voor extra gemak kiezen en de hoogte automatisch op afstand instellen.

Een tv standaard kan in iedere ruimte

Natuurlijk hoef je het gemak van een tv standaard niet te beperken tot de huiskamer. Ook op de slaapkamer kan het een goede oplossing zijn, omdat je daar vaak ook geen ruimte over hebt om een tv meubel neer te zetten. Ben je op zoek naar een standaard om het beeldscherm van je tv bij zakelijke presentaties voor alle aanwezigen goed zichtbaar te hebben? Ook daarvoor zijn er genoeg oplossingen. De tv standaards zijn er voor alle type tv's, zowel klein als groot. Kijk bij de aanschaf goed naar het draagvermogen zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze flexibele standaard, zowel thuis als bij professionele gelegenheden.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen