pinterest
Nieuwe deur, nieuwe look!

Nieuwe deur, nieuwe look!

Door de coronacrisis zitten we allemaal meer thuis dan we zouden willen. Wellicht ga je hierdoor je woning alleen maar meer waarderen, maar de kans is groot dat kleine onvolkomenheden steeds meer op beginnen te vallen. Dat oude bureau bijvoorbeeld dat toch niet geschikt blijkt te zijn voor langdurig thuiswerken, of de gedateerde binnendeuren die eigenlijk allang niet meer bij het interieur passen.

Binnendeuren

Binnendeuren worden vrijwel altijd vergeten bij het opknappen van het interieur. Regelmatig vallen de binnendeuren dus nogal uit de toon bij de rest van de inrichting. Zonde, want binnendeuren zijn erg bepalend voor de sfeer in je woning en kunnen een harmonieus geheel in de weg zitten. Daarnaast is het vervangen van binnendeuren zo gedaan, en het hoeft niet eens veel te kosten!

Van ouderwets landelijk naar stoer industrieel

Stalen deuren zijn helemaal van nu. Deze deuren hebben een rank stalen frame waarin glasplaten zijn bevestigd. Door het materiaalgebruik hebben stalen deuren een industriële look die goed combineert met verschillende stijlen. Ouderwets landelijk wordt stoer industrieel en clean Scandinavisch krijgt een robuust tintje met deze strakke deuren. Het gebruik van glas geeft je woning een ruimtelijk gevoel en biedt de mogelijkheid om ruimtes af te sluiten zonder dat je open inrichting verloren gaat. Ook is het mogelijk om stalen scheidingswanden te plaatsen waardoor je gemakkelijk een privéwerkplek kan creëren. Wel zo makkelijk nu we thuis moeten werken! Het enige nadeel van stalen deuren: de prijs. Gelukkig zijn er verschillende alternatieven op de markt die niet van echte stalen deuren te onderscheiden zijn!

Duurzame metalen deuren van Aluxdoors

Aluxdoors heeft een ruim assortiment aan metalen deuren en scheidingswanden. Doordat Aluxdoors hoogwaardig aluminium en RVS gebruikt in plaats van kostbaar staal, kan Aluxdoors prachtige steellook deuren leveren voor een lage prijs. Daarnaast maakt Aluxdoors steellook deuren op maat waardoor er voor iedere ruimte wel een geschikte metalen deur te vinden is. Daarnaast zijn de metalen deuren van Aluxdoors makkelijk te plaatsen en zijn ze onderhoudsvrij. Af en toe een doekje over het glas is voldoende! Het vervangen van de binnendeuren is dus een klein klusje met groots resultaat. Met steellook deuren creëer je in een handomdraai een stoere frisse look die goed past in een eigentijds interieur. De industriële trend zullen we nog veel zien in de toekomst en dat is maar goed ook, want deze stoere deuren gaan jarenlang mee!

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen