pinterest
Originele muurdecoratie voor een kinderkamer

Originele muurdecoratie voor een kinderkamer

Alleen een bed en kast in een kinderkamer neerzetten is wel erg saai en maakt het ook geen fijne ruimte om te zijn. Tijd om op zoek te gaan naar originele muurdecoratie. Met leuke decoratie aan de wand kun je de kamer wat meer personaliseren en mooier maken. Met muurdecoratie kun je veel kanten op, zoals een muurcirkel kinderkamer, een mooie poster of handige wandplankjes. We gaan je wat inspiratie geven!

Een mooie lijst

Een makkelijke manier om een kinder- of babykamer op te vrolijken, is door een mooie lijst met een poster of een schilderij op te hangen. In een babykamer is een muurcirkel kinderkamer met bijvoorbeeld dierenvriendjes erop een leuke aankleding. Voor een kinderkamer kunnen ook educatieve posters een goede toevoeging zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poster met de letters van het alfabet of een leuk kort versje wat ze op den duur zelf kunnen gaan lezen.

Pluche dierenkoppen

Zachte pluche dierenkoppen zullen elke kinderkamer opvrolijken. Ze nemen niet per se mega veel ruimte in beslag, maar staan als wanddecoratie erg leuk en voegen veel kleur toe aan de kamer. Er zijn veel verschillende soorten dieren, waardoor ze ook leuk in een themakamer passen. Een pluche dierenkop van een leeuw past perfect bij een jungle kamer, een konijn bij een bosdieren thema of een eenhoorn past juist bij een prinsessenkamer. Zo is er voor elk soort thema en kamer wel een leuke bijpassende dierenkop. Het dier aan de wand zal als een vriendje of vriendinnetje gaan voelen voor je kindje!

Praktische wanddecoratie

Naast leuk en mooi uitziende decoratie voor aan de muur, kun je ook kiezen voor praktische wanddecoratie. Deze kunnen zowel praktisch als mooi zijn natuurlijk. Zo zullen een paar mooie wandplanken altijd van pas komen. Er zijn ook leuke wandplankjes in aparte vormen. Zo zijn er plankjes in de vorm van een vliegtuigje of een bloem. Dit vrolijkt de muur meteen op en ziet er zowel leuk uit als handig om te hebben!  Op de plankjes kun je leuke accessoires zetten, zoals een leuk lampje of mandjes die je weer kunt gebruiken als opbergruimte. Zo houd je de kamer ook meteen opgeruimd en netjes. Je kunt op een wandplank ook de leesboekjes neerzetten. Er zijn ook speciale boekenplankjes. Dit zijn plankjes waar je de boeken met een kaft naar voren zet. Deze kun je lager hangen, zodat je kindje er zelf bij kan en een boekje kan kiezen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen