pinterest
Sfeervol inrichten van een slaapkamer

Sfeervol inrichten van een slaapkamer

Afbeelding

Veel mensen richten de slaapkamer vooral praktisch in. Er wordt een comfortabel bed gekocht, er staan nachtkastjes voor nachtlampjes, boeken, brillen en andere spullen en er wordt een kledingkast geplaatst. Een slaapkamer moet inderdaad praktisch zijn, maar dit betekent niet dat de ruimte niet sfeervol hoeft te zijn. Wil je jouw praktische slaapkamer wat gezelliger inrichten? Raadpleeg dan de tips in dit artikel en je slaapkamer krijgt al snel meer sfeer.

Koop de juiste verlichting

De lamp in de slaapkamer hoeft niet ontzettend fel te zijn. Sterker nog, het is helemaal niet fijn om direct na het ontwaken een felle lamp aan te zetten. Je kunt beter rustig wakker worden met sfeervolle verlichting, die wat minder fel is. Koop de juiste verlichting voor in de slaapkamer en de ruimte krijgt niet alleen meer sfeer, maar je wordt bovendien prettiger wakker.

Zet accessoires neer

Het hele huis staat vol mooie woonaccessoires, maar de slaapkamer is wat kaal. Geen wonder dat deze ruimte er niet zo gezellig uit ziet! Om de slaapkamer wat meer sfeer te geven, zet je ook hier woonaccessoires neer. Denk hierbij aan kaarsen, vaasjes, planten en ga zo maar door. En wil je jouw slaapkamer volgens een bepaalde woonstijl inrichten? Koop dan woonaccessoires in dit specifieke thema en jouw favoriete woonstijl komt duidelijk naar voren.

Maak het bed mooi op

Op de momenten dat je niet in bed ligt, kun je het bed mooi opmaken. Koop niet alleen mooi beddengoed, maar ook bijpassende kussens. Leg deze op een stijlvolle manier op het bed en je slaapkamer ziet er direct heel anders uit. En vind je jouw opgemaakte bed nog een beetje leeg en saai ogen? Dan kun je ook een plaid kopen om het bed verder op te maken.

Fleur de muren op

Die saaie, witte muren in de slaapkamer doen niet veel voor de sfeer. Je kunt je slaapkamer meer sfeer geven door de muren op te fleuren. Dit kun je doen met een likje verf, maar ook met muurstickers. Een specialist in muurstickers heeft zo veel verschillende stickers in het assortiment, dat je altijd wel wanddecoratie kunt vinden die bij jouw slaapkamer past. Je hoeft je nieuwe wanddecoratie alleen maar op de muur te plakken en jouw slaapkamer ziet er direct heel anders uit.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen