pinterest
Slaapkamer vernieuwen met een nieuw bed

Slaapkamer vernieuwen met een nieuw bed

Ben je uitgekeken op de huidige uitstraling van je slaapkamer? In dat geval kan de keuze voor een nieuw bed een interessante zijn. De slaapkamer moet een ruimte zijn, waar je met plezier verblijft. Je valt er ‘s avonds in slaap, staat er in de ochtend op en viert er het leven met je partner. Gelukkig kunnen kleine aanpassingen de slaapkamer een hele nieuwe uitstraling geven! Naast het vernieuwen van het bed kan ook het gebruik van een nieuwe kleur op de wand, een nieuwe lamp aan het plafond of bijvoorbeeld het toevoegen van planten helpen. 

Aandachtspunten bij een nieuw bed kopen 

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat het matras van het bed voldoende ondersteuning biedt aan je lichaam tijdens het slapen. Tijdens een bezoek aan de showroom van een winkel met bedden, kan een adviseur je adviseren over het type matras dat het meest geschikt is voor je. Naast de diverse matrassen, heb je keuze uit een boxspring en een ledikant. Welke van beide soorten bedden past het beste bij jou? 

Afbeelding

Dekbed en laken die passen bij jouw interieur 

Naast het bed zelf, heeft ook het dekbed en met name laken een grote invloed op de uitstraling van de slaapkamer. Kies je voor een klassiek dekbedovertrek, of ga je voor een moderne variant met veel kleur? Bij de aankoop van een dekbed zijn er verschillende factoren om op te letten. Van welk materiaal is het dekbed gemaakt? Hoe dik is het dekbed? Enzovoorts. Dekbedden kopen doe je online of in de showroom van een winkel bij jou in de buurt. De diversiteit aan dekbedden maakt het niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken. In de showroom kan men je hierbij helpen. 

Afbeelding

Maak je slaapkamer compleet met een fijn kussen 

Onmisbaar in de slaapkamer is een goed kussen. Net als bij de bedden en dekbedden, worden ook de kussens in talloze soorten en formaten aangeboden. Kies je voor een kussen die extra ondersteuning biedt aan je rug? Geef je de voorkeur aan een kussen die bedoeld is voor zijslapers? Ook bij de aankoop van een kussen loont het om je te laten adviseren door een specialist. Een neksteunkussen kan bijvoorbeeld een optie zijn, wanneer je regelmatig met pijn aan je nek aan de nieuwe dag begint.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen