pinterest
Stijl jouw huis af met Skantrae binnendeuren!

Stijl jouw huis af met Skantrae binnendeuren!

Skantrae heeft een ruim assortiment binnendeuren waarmee jij jouw huis een thuis kunt maken. Of je nu een jaren ’30 woning hebt of een moderne woning, voor elke stijl vind jij een passende Skantrae binnendeur.

Tegenwoordig is een deur een belangrijk element in het interieur geworden. Een deur is niet alleen functioneel, maar levert ook een bijdrage aan de stijl van jouw woning. Ontdek het assortiment van Skantrae en stijl jouw huis af met prachtige deuren!

Verschillende stijlen Skantrae binnendeuren

Skantrae heeft verschillende stijlen deuren in het assortiment. Er zijn verschillende interieurstijlen waarbij je natuurlijk een bijpassende deur wilt om het interieur één geheel te maken. Je kunt tussen de volgende stijlen kiezen:

  • Industrieel

  • Jaren ‘30

  • Klassiek

  • Landelijk

  • Modern

  • Tijdloos 

Met deze stijlen vind je voor elk huis een binnendeur die bij jou en jouw wensen past. Heb je bijvoorbeeld een huis in jaren ’30 stijl, dan is het mooi om die stijl door te voeren in jouw nieuwe deuren. Denk bijvoorbeeld aan deuren met glas-in-lood of paneeldeuren met kraalprofielen en rechte lijnen.

Skantrae binnendeuren met glas

Naast de keus voor een stijl, kun je ook kiezen tussen een deur zonder glas, of een deur met glas. Een Skantrae binnendeur met glas zorgt ervoor dat je meer natuurlijk licht hebt in jouw woning. Daarnaast dragen binnendeuren met glas ook bij aan een ruimtelijk effect in je woning. Wil je graag wel glas in je deur, maar minder doorkijk van de ene naar de andere ruimte? Dan zijn er ook nog eens verschillende glasopties waaruit je kunt kiezen.

Hoe kies je bijpassende Skantrae binnendeuren?

Wil je weten hoe je passende Skantrae binnendeuren kiest voor jouw woning? Het kan lastig zijn om te bepalen deur het beste bij jouw interieur past. Sleiderink heeft daarom alle Skantrae binnendeuren ingedeeld op stijl / thema. Zo kun je eenvoudigweg filteren op de stijl binnendeur die jij graag in het interieur wilt zien. De meeste binnendeuren zijn wit voorgegrond. Wil jij een deur in een andere kleur, dan kun je deze overschilderen en lakken.

Koop je Skantrae binnendeur op Sleiderink.nl!

Sleiderink biedt een uitgebreid assortiment Skantrae binnendeuren aan via hun website. Via de filters kun je eenvoudig een keus maken voor een stijl binnendeur die past bij jouw interieur. Bekijk het assortiment en bestel online!

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen