pinterest
Trend van het moment: de zwarte badkamer

Trend van het moment: de zwarte badkamer

Bij een badkamer zullen de meeste mensen denken aan witte muren, een frisse uitstraling en veel licht. Echter kun je aan je badkamer enkele details toevoegen die het verschil gaan maken. Denk hierbij aan een zwarte wandkraan. Met een aantal van dit soort donkere elementen creëer je in één keer een chique en unieke uitstraling. Benieuwd hoe jij deze zwarte badkamer kunt creëren? Dat lees je in dit artikel!

Kies voor een zwarte kraan van kwaliteit! 

Van je badkamer wil je nog jaren plezier hebben. Daarom is kwaliteit ontzettend belangrijk! Als je daarom zwarte kranen wilt kopen, adviseren we je om goed te letten op de afwerking ervan. Dit heeft namelijk effect op de uitstraling in de badkamer, maar ook op de levensduur. 

Daarom kun je het beste kiezen voor zwarte kranen met een gegalvaniseerde afwerking. Door deze solide afwerking brokkelt de ijzersterke vlakke toplaag niet af en is het makkelijk schoon te maken. Dat is een groot verschil ten opzichte van andere soorten afwerkingen, zoals bij spuitwerk of poedercoat. Kranen met deze soorten afwerking hebben na verloop van tijd hun beste tijd gehad en dat ga je aan de kwaliteit zien.

Als je echt voor kwaliteit wil gaan, adviseren we je de kranen van het Australische merk Meir. Deze zwarte kranen hebben allemaal een duurzame gegalvaniseerde afwerking, waar je nog lang plezier van hebt. Mocht er onverhoopt toch een krasje komen op bijvoorbeeld de zwarte badkraan in je zwarte badkamer, dan kun je deze eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Kies je voor kwaliteit op de lange termijn? Dan kies je voor een zwarte badkamer met producten van Meir! Want niet alleen zwarte kranen vind je bij dit merk, maar ook andere zwarte producten zoals zwarte toiletrolhouders. Daarmee maak jij je zwarte badkamer helemaal compleet! 

Droom jij ook van een zwarte badkamer?

Over de inrichting van je badkamer wil je goed nadenken. Daarom wil je kunnen rekenen op de hulp van experts. Droom jij van de zwarte kranen van Meir? Dan kun je daarvoor langsgaan bij Mastello in Hilversum. Na een kop koffie krijg je een rondleiding door de winkel en worden de maatwerk mogelijkheden met je besproken. Je kan de producten even voelen en zelf ervaren! Doe je het toch liever op afstand? Dan kun je de kranen voor jouw zwarte badkamer ook online bestellen. Voordeel daarvan is dat je deze al met 1 à 3 werkdagen in huis hebt en je betaalt ook geen verzendkosten. 

We wensen je veel plezier met je nieuwe, zwarte badkamer!

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen