pinterest
Unieke industriële tv kast en ronde salontafel

Unieke industriële tv kast en ronde salontafel

Afbeelding

Onmisbare meubels in jouw woonkamer

De plek waar jij waarschijnlijk het meeste bent is de woonkamer. Dit is het hart van een huis en de kamer waar jij je helemaal thuis wilt voelen. Dit kan je doen door mooie meubels toe te voegen. In deze blog vertellen wij wat de mooiste trends op dit moment zijn, waardoor jij van jouw huis nog meer een thuis kan maken. 

Een TV meubel waar je niet zonder kan

Wanneer je denkt aan de woonkamer, denk je snel aan een avondje op de bank met een film of serie aan. Dan is een mooi TV meubel altijd een eyecatcher. Hiermee kan jij extra sfeer toevoegen aan je woonkamer. Zet je tv op een prachtige kast in de stijl die bij jouw interieur past. Ga voor unieke industriële tv kasten, een moderne kast of een klassieke, houten kast. 

Wanneer jij het meubel hebt gevonden die bij jou past kan je nog persoonlijke touches toevoegen. Denk hierbij aan een leuke foto, je favoriete souvenir of een leuke plant. Hiermee geef jij nog een extra persoonlijke uitstraling aan jouw woonkamer. 

Maak je zitgedeelte af met een mooie salontafel

Wanneer je gezellig op de bank zit, naar je nieuwe TV meubel aan het kijken bent, is het fijn om een mooie salontafel te hebben waar jij hapjes en drankjes op kan zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga jij voor een ronde salontafel of juist voor een mooie vierkante of langgerekte tafel. 

Daarnaast kan je kiezen voor een mooie houten salontafel of van luxe steen. Op deze manier kan jij je zitgedeelte nog mooier maken. Zet je favoriete tussendoortjes op de tafel wanneer je hier een leuke avond hebt. Daarnaast kan je ook een leuke bos bloemen plaatsen en een paar kaarsjes om de tafel mooi aan te kleden. 

Zorg voor opbergruimte met een dressoir

In de woonkamer is het handig om kleine troepjes op te kunnen ruimen. Hier is een dressoir erg geschikt voor. Dit meubel komt in vele soorten en maten. Je kunt kiezen voor een helemaal gesloten kast of juist voor een half open half dicht constructie. Hiermee vul je ook een deel van de woonkamer. Hiermee krijg je meer warmte in huis. 

Een dressoir is ook leuk om decoraties op te plaatsen. Vind je dit lastig? Lees dan deze blog waarin je acht decoratietips krijgt. Zo maak jij je woonkamer nog gezelliger. Mix en match tussen accessoires en persoonlijke dingen. Hierdoor creëer jij een huiselijk gevoel. 

Vul de leegte met wandkasten

Heb jij nog lege plekken die je graag zou willen opvullen met een mooie kast? Ga dan voor een wandkast! Deze wordt vaak in de hoogte gemaakt en bevat vaak zowel open als gesloten delen. Hierdoor kan jij mooie accessoires plaatsen op de plekken waar je het ziet en troepjes achter gesloten deuren laten. 

Een wandkast is het perfecte meubel welke als eyecatcher fungeert. Het valt direct op wanneer je een kamer binnenloopt. Zorg er daarom voor dat je een mooie kast uitzoekt. Hierbij kan je kijken naar een smalle of juist een brede wandkast. Kijk goed naar de ruimte die je wilt vullen en je zult geen spijt krijgen van dit meubel. 

Combineer verschillende meubels met elkaar

Een woonkamer is vaak de ruimte waar jij je het vaakst bevindt. Kies daarom ook voor verschillende meubels, zodat je deze kamer extra gezellig maakt. Door een wandkast te combineren met een dressoir en de salontafel te matchen met je TV meubel kan je een hele leuke kamer krijgen! Dit hoeft niet moeilijk te zijn.

Wees ook niet bang om te combineren met verschillende stijlen meubels. Hierdoor krijg je een speelse uitstraling in je woonkamer. Ga jij liever voor één bepaalde stijl? Op die manier weet je zeker dat je meubels goed bij elkaar passen. Wat je ook kiest, je woonkamer zal altijd meer sfeer krijgen.  

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen