pinterest
Vijf handige apps voor het inrichten van jouw huis

Vijf handige apps voor het inrichten van jouw huis

Als je van plan bent om jouw woning opnieuw in te richten dan is het aan te raden om de onderstaande apps hiervoor te gebruiken. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel heel handig. Net zoals een aansprakelijkheidsverzekering dus. Zo’n verzekering is niet wettelijk verplicht om te hebben, maar alsnog wordt het wel aangeraden. Ook voor zzp’ers heb je de aansprakelijkheidsverzekering zzp.

Flexa

Als je een nieuwe kleur op de muur of op het plafond wilt dan kun je de app van Flexa gebruiken. Deze applicatie heet de Flexa Visualizer App. Je kunt het inzetten om live te kijken welke kleur het best in de ruimte past. Het is bovendien eenvoudig om te gebruiken. Je hoeft maar een mooie kleur aan te tikken, waarna je de camera op de muur moet richten. Als je de wand selecteert, dan kun je direct zien hoe de tint op de muur zou staan.

Homestyler

Eerder was de app Neybers nog ontzettend handig om te gebruiken voor het ontwerpen van een kamer, maar inmiddels mag de Homestyler app er ook zeker zijn. Je kunt een foto nemen van een kamer, waarna je het kunt designen met behulp van de applicatie. Hierbij kun je ontiegelijk veel meubels in de kamer te zetten, net zoals de accessoires die je in de catalogus van Homestyler vindt.

MagicPlan

Naast nieuwe meubels en een nieuwe kleur in de kamer, wil je mogelijk ook een nieuwe vloer. Hiervoor kun je de app van MagicPlan gebruiken, wat alleen te downloaden is via de App Store van Apple. Je moet de camera van de telefoon inzetten bij deze applicatie, waarmee je de hoeken van de ruimte moet markeren. Hierna maakt MagicPlan automatisch een plan voor de vloer.

Curate

Mocht je nou een groot fan zijn van kunst dan is Curate zonder meer wat voor jou. Met deze tool voor een smartphone kun je er precies achter komen hoe een kunstwerk staat, bijvoorbeeld boven de bank in de woonkamer. Je uploadt een foto van de kamer, waarna je het schilderij op schaal kunt plaatsen waar je ook maar wilt.

Home Design 3D

Bij het (ver)bouwen van een woning kan het lastig zijn om te bedenken hoe jouw ideeën er in werkelijkheid uit gaat zien. Gelukkig kun je hiervoor de Home Design 3D app gebruiken. In deze applicatie kun je de woning bouwen, waarbij je zowel twee- als driedimensionale inzichten krijg.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen