pinterest
Vloertrends voor 2021

Vloertrends voor 2021

Afbeelding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in je huis dan komt daar veel bij kijken. Je wil niet alleen iets wat perfect bij je woonstijl past, ook moet het binnen je budget passen én moet de vloer lang kunnen meegaan. Je hebt natuurlijk geen zin om na een korte periode weer een nieuwe vloer uit te moeten zoeken. Heb je weleens gedacht aan vloertegels voor in jouw woning? Hieronder hebben we diverse vloertrends voor 2021 voor je klaarstaan. Zo weet je direct welke vloertegel bij jou past! 

Houtlook vloertegels 

Houtlook vloertegels zijn in 2021 erg populair. Een vloertegel met een houtlook wordt ook wel keramisch parket genoemd. Deze vloertegels worden zo gemaakt dat wanneer ze worden gelegd ze precies op een houten vloer lijken. Met keramisch parket kun je ook een mooie visgraat vloer leggen. Vloertegels met een houtlook hebben veel voordelen in vergelijking met een echte houten vloer. Op keramisch parket zal je namelijk geen slijtage, vlekken of verkleuring terugzien. Wanneer je voor houtlook vloertegels gaat kun je dit ook gemakkelijk combineren met vloerverwarming. Houtlook vloertegels van winkels als bijvoorbeeld Afium tegenwoordig prima te combineren met vloerverwarming. Op deze manier zal je nooit meer koude voeten hebben, heerlijk! 

Portugese vloertegels

Wil je een constant vakantiegevoel in huis hebben? Ga dan voor een Portugese tegel. Ook dit is een populaire vloertrend in 2021. Deze tegels met mediterrane uitstraling zorgen voor sfeer in iedere ruimte. Met deze tegel kun je alle kanten op, je hebt ze namelijk in vele kleuren. Denk aan groentinten, grijstinten, blauwtinten, maar ook oranjetinten zijn erg populair bij deze Portugese vloertegel. Portugese vloertegels zijn wat kleiner van stuk. Hierdoor krijgt de ruimte een speelse uitstraling. Ook kun je sommige tegels in een bepaald patroon leggen, wat direct een leuk effect geeft aan de ruimte. 

Vloertegels met betonlook

Wil je graag een strak, modern of industrieel interieur in je woning creëren? Dan kun je gaan voor vloertegels met een stoere betonlook. Net zoals tegels met een houtlook zijn vloertegels met een betonlook ook keramische tegels. Hierdoor lijkt het net alsof er cement of beton op de vloer ligt, maar dit is dus niet het geval. Je kunt vloertegels met een betonlook gemakkelijk combineren met vloerverwarming. Op deze manier krijg je een strakke vloer in huis én heb je altijd warme voeten. 

Grote XXL vloertegels

Tegels worden steeds groter. Waren de tegels vroeger nog 30 bij 30 centimeter, tegenwoordig kan het veel groter! XXL vloertegels zijn perfect wanneer je een rustig geheel wil creëren in bijvoorbeeld je woonkamer. Dit is niet het enige voordeel: de ruimte lijkt door grotere tegels ook groter én het geeft je woning direct een luxe uitstraling. XXL tegels zijn er in verschillende maten, maar de meest populaire maten van dit moment zijn 100 bij 100 centimeter, 120 bij 120 centimeter en 120 bij 60 centimeter.

Metallic vloertegels

Wanneer je wil gaan voor een industriële look in huis en ook graag vloertegels wil, dan passen daar metallic tegels perfect bij. Deze vloertegels worden automatisch de eyecatcher van het huis. Je hebt metallic vloertegels in diverse roestkleuren, maar ook met een vleugje zilver. Metallic vloertegels zorgen in ieder geval voor een bijzondere uitstraling. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen